Mario Iorgulescu, fugit din țară și urmărit penal pentru uciderea unui om, și-a făcut iubită! E fosta soție a unui internațional român FOTO

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 14:32
4302 citiri
Mario Iorgulescu, fugit din țară și urmărit penal pentru uciderea unui om, și-a făcut iubită! E fosta soție a unui internațional român FOTO
Mario Iorgulescu este urmărit penal FOTO facebook

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, e în Italia de trei ani, unde încearcă să scape de rigorile legii, după ce aflat sub influența alcoolului și a drogurilor, a ucis un tânăr la București.

Iorgulescu susține că se află internat într-o clinică de psihiatrie, aflându-se sub tratament, dar asta nu l-a împiedicat să-și facă o iubită. Aceasta este Marina, fosta soție a dinamovistului Steliano Filip, fotbalist cu 7 selecții la naționala României.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor)!

Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine”, a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

''Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă, după care am rămas în relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică.

Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu care e forță, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el, în aceste momente, este liniștea!”, a confirmat și Bianca Marina, conform spynews.ro.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis, pe 15 mai 2020, un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat european de arestare transmis la data de 19 mai 2020 autorităţilor din Italia, în vederea arestării şi predării inculpatului către autorităţile judiciare române.

Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare. Potrivit anchetei, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Tânărul nu ar fi oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50. Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că și el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#Mario Iorgulescu, #iubita pe instagram, #Bianca Marina, #fosta sotie Steliano filip, #relatie iubire, #urmarit penal , #stiri fotbal
Comentarii