Senator PNL: In Romania traiesti bine daca esti politician, prostituata sau spagar

Marti, 08 Martie 2011, ora 08:52
2663 citiri
Senator PNL: In Romania traiesti bine daca esti politician, prostituata sau spagar
Foto: lupamea.ro

Senatorul PNL de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, sustine ca, daca nu te numesi Elena Udrea, Silviu Prigoana, Costica Canacheu si nu ai afaceri cu statul, nu poti dobandi un castig cel putin satisfacator.

Ca sa dai lovitura si sa ajungi la vaca de muls, spune parlamentarul liberal, trebuie sa faci parte din PD-L, sa ai putere si influenta si mai ales, sa fii lipsit de inhibitii, se arata in comunicatul senatorului PNL, remis Ziare.com.

"Daca inca nu ai gasit calea prin care sa devii milionar, stirile din ultimele saptamani, te pot ajuta. Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti permite luxul mult dorit este sa ai un job stabil de inspector vamal spagar, care, potrivit DNA castiga in medie, 1.000 de lei intr-o singura tura. Nu este de mirare, ca pe site-urile de recrutare, jobul de inspector vamal este la mare cautare, mai ales ca este catalogat ca fiind un 'loc de munca intr-un mediu foarte placut, cu posibilitati de avansare si de acumulare a noi cunostinte'", sustine liberalul.

El mai crede ca daca nici o astfel de ocupatie nu iti aduce castiguri, atunci trebuie sa fii un manelist evazionist, care are un profit fantastic, mai ales in campaniile electorale.

"Dezamagitor sau nu, in frumoasa noastra tarisoara, in functie de 'dotare', asistentele TV sunt remunerate satisfacator cu pana la 4.000 de euro pe luna, in ciuda faptului ca nu trebuie sa gandeasca, ci doar sa defileze provocator. Va vine sa credeti sau nu, domnul Prigoana e strangator si a intuit un castig cand si-a propus sa impoziteze veniturile prostituatelor. Asta pentru ca in Romania, exista peste 12.000 de femei care si-au lasat moralitatea la amanet si obtin, in medie, din prostitutie 5.000 de euro pe luna", adauga liberalul.

"Cu riscul de a ma repeta, vreau sa trag un semnal de alarma si sa explic ca este dramatic ceea ce se intampla. Acestea nu sunt niste modele de urmat, sunt dovezile clare ale unor carente in educatie si pregatire profesionala. Este tragic ca in Romania 'sa traiesti bine' doar daca esti politician corupt, manelist, prostituata, infractor periculos sau spagar. Acestea sunt doar unele dintre consecintele unei guvernari cariate si influenta nefasta a PD-L care s-a limitat la a promova in societatea actuala o gramada de oameni care nu cunosc sensul cuvintelor integritate, corectitudine sau responsabilitate. Ci doar notiunea unui show denaturat, dar bine platit", a conchis Mario Ovidiu Oprea.

D.R.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Mario Ovidiu Oprea PNL, #Mario Ovidiu Oprea , #stiri Mario Ovidiu Oprea