Confesiunea oblică a „Măcelarului din Mariupol”

Autor: Hari Bucur Marcu - Expert international in materia apararii nationale
Miercuri, 30 Martie 2022, ora 13:58
6549 citiri

Aseară, agenția de „știri” TASS a Federației Ruse a relatat spusele unui general-colonel, șeful Centrului de Control al Apărării Naționale rusești, prin care acesta recunoaște că „militarii ruși săvârșesc atrocități, uciderea în masă a civililor, jafuri și distrugerea infrastructurii sociale”.

Desigur, nu a fost vorba despre o recunoaștere directă, ci despre una oblică. Spune generalul că, în „conformitate cu ce au spus militarii ucraineni care s-au predat, autoritățile de la Kiev ordonă batalioanelor naționaliste să filmeze video-uri cu înscenări” ale crimelor săvârșite de militarii ruși, așa cum am citat mai sus.

Adică, rușii or fi aflat că există asemenea materiale video, prin care armata ucraineană documentează crimele de război săvârșite de generalii lui Putin și ce s-au gândit ei, la centrul de control? Ia să spunem noi la TASS că ce vede lumea nu e așa. Sunt doar niște actori îmbrăcați în uniforma măreței Armate a Rusiei, care săvârșesc asemenea atrocități.

Dar, ne spune tot șeful centrului de control, doar cei care se pretind militari ruși sunt falși. Victimele sunt reale! Cităm: „particularitatea cinică a situației constă în faptul că, pentru a îndeplini asemenea ordine, naționaliștii nu cruță nici femeile, nici seniorii și nici copiii”.

Așa că, dacă aflați despre asemenea victime, de la familiile îndoliate, să știți că victimele ăstea au fost folosite cu cinism de naționaliștii ucraineni, în înscenările lor filmate și nici vorbă că militarii ruși să fi comis așa ceva.

Iar generalul colonel de la centrul de control știe și de ce fac „naționaliștii ucraineni” așa ceva: „Scopul unor asemenea materiale este să creeze un context general informațional negativ, în jurul operației militare speciale, cea pe care o desfășoară Forțele Armate rusești”.

Mă înțelegeți? „Naționaliștii ucraineni” omoară în masă bătrâni și copii, violează femei, jefuiesc, distrug clădiri civile, îmbrăcați în uniforme rusești, doar ca să filmeze așa ceva, astfel încât Lumea să privească „operația militară specială” într-un „context general informațional negativ”.

Am lăsat la urmă să vă spun cine e generalul ăsta. Nu e nimeni altul decât „Măcelarul din Mariupol”, fostul „Măcelarul din Aleppo”, adică cel care a făcut aranjamentele pentru distrugerea ambelor orașe, cel din Ucraina și cel din Siria (unde și-a „făcut mâna”), pe principiul ostășesc rusesc că civilii fără apărare (nu există teatru sau magazine, spitale și maternități cu apărare anti-aeriană sau cu răspuns de artilerie, când sunt bombardate) sunt ușor de convins să se predea în masă, când alternativa este să fie uciși în masă.

Îl cheamă Mikhail E. Mizintsev și are 59 de ani.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Rusia pregătește o nouă ofensivă în Ucraina. Zelenski: „Ne vom pregăti pentru asaltul lor”
Rusia pregătește o nouă ofensivă în Ucraina. Zelenski: „Ne vom pregăti pentru asaltul lor”
Forţele ruseşti se pregătesc pentru o nouă ofensivă împotriva apărătorilor ucraineni la sfârşitul lunii mai sau la vară, dar Kievul are un plan de luptă clar al său, a declarat...
Cum a reușit Rusia să pună mâna pe planurile Ucrainei privind contraofensiva eșuată din 2023 înainte să înceapă. „Cel mai dificil moment”
Cum a reușit Rusia să pună mâna pe planurile Ucrainei privind contraofensiva eșuată din 2023 înainte să înceapă. „Cel mai dificil moment”
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat duminică, 25 februarie, într-o conferinţă de presă la Kiev, că Rusia a reuşit să pună mâna pe planurile contraofensivei ucrainene...
#mariupol, #razboi Ucraina, #Rusia, #general, #Mikhail E Mizintsev , #Razboi Ucraina