PNL a mai racolat un parlamentar PDL: Dugulescu a fost adus de Frunzaverde

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 10:20
3458 citiri
PNL a mai racolat un parlamentar PDL: Dugulescu a fost adus de Frunzaverde
Foto:Digi 24

Deputatul Marius Cristinel Dugulescu a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va pleca de la PDL la PNL, precizand ca a facut acest lucru pentru ca "nu mai putea" si ca rolul decisiv l-a avut Sorin Frunzaverde, fostul prim-vicepresedinte democrat-liberal, trecut recent la liberali.

"Oamenii mi-au transmis urmatorul mesaj - partidul si politicile care s-au facut au fost neintelepte si au dus la o schimbare (...) Politicianul are optiunea sa asculte de partid sau sa asculte vocea cetateanului. Nu am interese personale, nu am afaceri, o sa fac politica atat timp cat oamenii ma vor alege.

Sunt mandru ca sunt timisorean, consider ca Timisoara are nevoie de respect, de un nou primar. Il sustin pe domnul Nicolae Robu, cred ca va fi noul primar. Am vazut ce treaba buna a facut la Politehnica (...) As dori ca politicienii sa nu ajunga sa se improaste cu noroi doar pentru ca au culori politice diferite. Am incredere in domnul presedinte Crin Antonescu (...) si bineinteles ca am incredere in prietenul meu, domnul Frunzaverde, care a avut un rol decisiv", a spus Dugulescu intr-o conferinta de presa.

Aflat de 11 ani in PDL, Dugulescu a dezvaluit ca a vorbit cu Frunzaverde cu 2 saptamani inainte de plecarea acestuia din PDL si ca s-a simtit "usurat" sa constate ca asa gandeste si acesta.

"Cu 2 saptamani inainte ca dansul sa plece, l-am sunat pe dansul si nu stiam cum sa-i spun ca am ajuns la un capat de drum, ca nu mai pot, si datorita nemultumirilor cetatenilor, si a deciziilor proaste luate in filiala PDL Timis. A fost o usurare sa vad ca si alti oameni gandesc ca mine (...) Cand domnul ministru Sorin Frunzaverde a luat aceasta decizie, a fost pentru mine o usurare", a mai afirmat Dugulescu.

Antonescu, foarte bucuros

Presedintele PNL l-a laudat, in aceeasi conferinta de presa, pe Dugulescu, spunand ca nu e corupt si nici demagog.

"Am fost foarte bucuros la aflarea deciziei domniei sale, sunt onorat sa fim colegi si, desi exista un alt program pe ziua de azi, am dorit sa impart acest moment cu totii.

Este un om despre care, si atunci cand eram adversari, n-am crezut si n-am spus niciodata lucruri rele, e un om cu o imagine personala (....) caruia nu i se pot reprosa niciuna din marile tare ale politicii de azi - coruptie, demagogie si inselarea oamenilor.

E un castig mult mai mare decat cel simplu, banal, aritmetic, intr-o Camera sau alta, e castigul de a avea un om care, asa cum a afirmat in fata dvs, intelege intr-un anumit mod exercitiul si activitatea politica", a declarat si Antonescu.

El i-a atacat pe "moralistii" care critica trecerile de la Putere la Opozitie, amintind ca actuala majoritate s-a constituit tot prin racolari.

"Chiar daca nu imi scapa faptul ca moralistii de azi erau in concediu cand in Romania s-au construit majoritati masive, nu-mi scapa ca aceeasi moralisti erau in concediu sau neatenti atunci cand o putere politica insela zi cu zi asteptarile oamenilor, insela zi de zi increderea oamenilor.

Cand domnul Melescanu era numit la SIE, cunoscutul moralist si jurnalist Ion Cristoiu titra "o lovitura naprasnica data PNL si lui Crin Antonescu". Azi criteriile se schimba", a adaugat Antonescu.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Dugulescu trecere PDL PNL, #Dugulescu plecare PDL , #stiri Marius Cristinel Dugulescu