Ziare.com
Home > Personalitati > Marius Gerard Necula
Marius Gerard Necula
Senatorul Marius Necula a demisionat din PDL si va candida pe listele PP-DD

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 18:56

Senatorul Marius Necula a demisionat din PDL si va candida pe listele PP-DD

Marius Gerard Necula / stiri Marius Gerard Necula

Senatorul Marius Gerard Necula a declarat, luni, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila. "Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus 'nu' in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PP-DD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila", a spus Necula. El a precizat ca, desi regreta ca a demisionat din PDL, nu a putut accepta ca Organizatia PDL Galati sa fie "predata echipei Boldea". "Cu regret - si, sincer, imi pare rau - am demisionat din PDL. Nu ma mai pot regasi in acest proiect politic. Sunt oameni in PDL stimabili, dar conducerea organizatiei a fost predata echipei Boldea", a afirmat Necula. El a adaugat ca s-ar fi asteptat ca presedintele interimar al Organizatiei judetene PDL Braila, Doru Razmerita, si presedintele ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Marius Gerard Necula, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Marius Gerard Necula
Marius Gerard Necula
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Marius Gerard Necula, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor