Premiera in Romania: Senatorul PSD Marius Isaila, sub control judiciar - cautiune de jumatate de milion de lei

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 17:22
4027 citiri
Premiera in Romania: Senatorul PSD Marius Isaila, sub control judiciar - cautiune de jumatate de milion de lei

Senatorul PSD Marius Isaila a fost pus sub control judiciar de DNA, fiind obligat sa depuna si o cautiune de 500.000 de lei.

Decizia DNA vine dupa ce Senatul a respins solicitarea arestarii preventive a social-democratului, masura reprezinta o premiera pentru justitia din tara noastra.

Marius Isaila este acuzat ca luat mita peste 200.000 de euro si a instigat la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Senatorul Isaila, salvat de colegi: Au votat impotriva arestarii

Senatorul este obligat sa depuna o cautiune in valoare de 500.000 lei, care va fi consemnata pe numele lui la dispozitia DNA, sau prin constituirea unei garantii reale, mobiliare ori imobiliare, in limita aceleiasi sumei de 500.000 lei, in favoarea DNA, se arata intr-un comunicat remis presei.

Totodata, DNA a pus sechestru asupra conturilor lui Isaila si asupra bunurilor mobile si imobile ale acestuia, in valoare totala de 220.000 euro.

De asemenea, a fost luata inscriptia ipotecara asupra unor bunuri pe care acesta le detine: doua apartamente in Bucuresti, doua constructii si un teren in Corbeanca.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, senatorul PSD are mai multe obligatii, printre care aceea de a se prezenta la organul de urmarire penala ori de cate ori este chemat, sa nu paraseasca teritoriul Romaniei decat cu incuviintarea prealabila a procurorului, sa nu foloseasca arme si sa nu se apropie si sa nu comunice cu ceilalti participanti la comiterea infractiunii sau martorii in dosar.

#Marius Isaila control judiciar, #senator PSD control judiciar , #DNA