Lacatus, umilit din nou de Gigi Becali

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 09:11
4889 citiri
Lacatus, umilit din nou de Gigi Becali

Marius Lacatus, antrenorul Stelei, a fost din nou umilit de patronul Gigi Becali, desi acesta i-a promis, in momentul in care a acceptat sa preia echipa, ca nu se va mai amesteca in treburile tehnicianului.

Chiar daca "Fiara" si-a manifestat dorinta de a-i pastra in lot pe bulgarul Anghelov si pe grecul Kapetanos, latifundiarul nu a dat doi bani pe opinia lui, anuntand, luni, ca cei doi jucatori au fost dati afara de la Steaua.

Ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient de umilitor pentru Lacatus, a carui autoritate este practic inexistenta, toata lumea fiind constienta ca jucatorii sunt transferati, dati afara sau bagati in echipa dupa dorinta finantatorului, Becali i-a aratat inca o data tehnicianului care este locul sau in angrenajul de la Steaua.

"Kapetanos are un contract pe trei ani, dar noi putem renunta la serviciile lui la fiecare sase luni. Am renuntat! Am trimis deja hartie ca am reunutat si cu asta-basta. Daca Lacatus il vrea in continuare, atunci sa-i plateasca el salariul, eu nu am bani. Nu spune antrenorul ce trebuie facut, eu spun! Nu l-am mai vrut si am renuntat la el!", a anuntat Gigi Becali la GSP TV.

Ultima palma pentru Marius Lacatus a venit de la Mihai Stoica, managerul aducand un nou antrenor secund in staff-ul tehnic, pe Gabriel Caramarin, fost colaborator al lui Meme la Unirea Urziceni.

In aceste conditii, ramane de vazut cat de mult va mai rezista "Fiara" in acest al treilea mandat la Steaua, sansele ca el sa termine campionatul sau sa plece fara scandal fiind totusi destul de mici.

Marius Lacatus a mai antrenat Steaua in alte doua ocazii, in 2008 si 2009, parasind de fiecare data clubul care l-a lansat in fotbalul mare cu capul plecat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Lacatus umilit Becali, #Kapetanos dat afara Steaua, #marius lacatus Steaua, #Becali Lacatus Steaua , #antrenor
Comentarii