Lacatus: Ne apropiem de obiectiv, finala Cupei

Marti, 27 Octombrie 2009, ora 22:54
1036 citiri
Lacatus: Ne apropiem de obiectiv, finala Cupei

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lacatus, a declarat, marti, dupa calificarea in sferturile Cupei Romaniei, ca rezultatul din meciul cu Gaz Metan este unul just chiar daca adversarul a ratat mai multe ocazii si asteapta ca elevii sai sa se concentreze la fel si in fazele urmatoare.

"Sunt bucuros de acest rezultat, pentru ca ne apropiem cu pasi mici catre obiectivul nostru, finala Cupei Romaniei. Cred ca a fost un joc echilibrat, in care Gaz Metan a avut totusi mai multe sanse de a inscrie. E o echipa care pune presiune pe adversar, dar si noi puteam inchide jocul in partea a doua. Si noi am avut cateva sanse, dar de fiecare data a lipsit ultima pasa. Imi felicit jucatorii pentru victorie, sper sa fie seriosi in continuare si sa nu creada ca s-a incheiat campionatul sau cupa", a spus Lacatus.

Fostul international i-a reprosat la finalul partidei omologului sau pe de banca Mediasului ca jucatorii gazda nu au ramas dupa fluierul final pe teren pentru a-i aplauda pe adversari, asa cum prevede regulamentul FRF. "Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat, dar nu am stiut. Nu e normal ce s-a intamplat, imi cer scuze in numele lor", a motivat Pustai.

Tehnicianul gazdelor, Cristian Pustai, considera ca echipa sa a practicat un joc satisfacator, dar, la fel ca in ultimele meciuri, i-a lipsit golul. "Pot spune ca am evoluat bine, dar nu am reusit sa inscriem. Am primit din nou un gol usor, la singurul lor sut pe poarta", a opinat acesta.

Pustai s-a declarat nemultumit de maniera de arbitraj a lui Augustus Constantin si crede ca arbitrii ar trebui amendati la fel ca si fotbalistii. "Incep sa ma obisnuiesc cu meciurile contra Vasluiului, sunt cam multe coincidente. Anul trecut am rabufnit dupa un meci cu Vaslui, de la Medias. Nu se poate ca numai noi sa fim pedepsiti, iar arbitrii sa nu pateasca nimic atunci cand gresesc. As vrea sa vad cand un arbitru va plati doua sau trei baremuri Federatiei pentru greselile pe care le face. Noi suntem penalizati cand protestam. Poate ca daca ar plati financiar, ar fi mai atenti. Nu se poate sa primeasca Eric cartonas galben in minutul 7, iar, mai apoi, aceleasi faulturi sa nu fie sanctionate la fel. In repriza a doua, a mai scos cartonasele. Sa gresesti e omeneste, dar sa perseverezi in greseala e diabolic. Nu-i reprosez nimic lui Augustus Constantin, ci doar imi exprimam o dorinta ca arbitrii sa plateasca atunci cand gresesc", a declarat antrenorul Mediasului.

FC Vaslui a inregistrat a patra victorie consecutiva cu Marius Lacatus pe banca, marti, scor 1-0, in deplasare, cu Gaz Metan Medias, in optimile de finala ale Cupei Romaniei si s-a calificat in faza sferturilor de finala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Vaslui calificare Cupa Romaniei, #marius lacatus , #Cupa Romaniei