Lacatus: Incercam sa aducem jucatori cu foame de trofee

Miercuri, 23 Decembrie 2009, ora 20:56
807 citiri
Lacatus: Incercam sa aducem jucatori cu foame de trofee

Antrenorul gruparii FC Vaslui, Marius Lacatus, a declarat, miercuri, ca transferul mijlocasului Lucian Sanmartean face parte dintr-o strategie menita sa ajute echipa si sa creasca valoarea lotului, dar si sa reuseasca performante notabile.

"Incercam sa aducem si la Vaslui jucatori valorosi care isi doresc performanta si care au jucat la un nivel ridicat si cred ca Lucian a facut asta, chiar daca pe unde a fost nu a obtinut rezultate mari. FC Vaslui avea nevoie de un jucator de valoare ca Sanmartean. Pentru a castiga un trofeu ai nevoie de fotbalisti cu experienta si de valoare. Sanmartean o sa joace pe postul pe care a jucat si la Bistrita sau la alte formatii, va evolua acolo unde va da randamentul cel mai bun", a spus Marius Lacatus.

Fostul mijlocas al gruparii Gloria Bistrita, Lucian Sanmartean, a semnat, miercuri, cu FC Vaslui, un angajament valabil pana in vara anului 2012.

Tehnicianul a analizat si evolutiile echipei sale in tur: "Am un avut un parcurs bun la FC Vaslui, am ajuns si in semifinalele Cupei Romaniei, dar se putea si mai bine. A fost o serie de 8 meciuri in care nu am fost invinsi, iar asta ne-a dat incredere si sperante pentru viitor. Toate partidele au fost grele, cea cu Steaua a fost mai speciala, pentru ca am jucat si am antrenat acolo. M-a durut acel gol luat in ultimele minute in partida cu Steaua, pentru ca stai si te gandesti ce nu ai facut bine pana atunci".

"Pentru a lua titlul, ne trebuie jucatori cu mai multa experienta, care sa creada in valoarea si posibilitatile lor, pentru ca pana acum nu s-a reusit nimic. Mai avem nevoie si de jucatori cu foame de rezultate si trofee", a mai spus Lacatus.

In ceea ce priveste intentia conducatorilor de cluburi din Liga I de a reduce cu maximum 50 la suta salariile jucatorilor, Marius Lacatus a precizat: "Este o propunere, vom vedea daca va fi validata. Cand ai conditii finaciare bune si jucatori de valoare, trebuie sa-i platesti la un nivel bun si nu cred ca cineva isi va permite sa scada contactele la toti fotbalistii, pentru ca astfel dai in echipa ta si poate chiar in performantele pe care iti propui sa le atingi".

Intrebat ce mesaj crede ca a vrut sa transmita Mihai Stoichita atunci cand a declarat ca actuala generatie a Stelei mai are mult de munca pana sa ajunga la nivelul performantelor si valorii celei din 1997, Lacatus a precizat: "Mihai isi doreste foarte mult pentru sa obtina rezultate, pentru ca ele sunt cele care iti dau valoare, incredere si te fac sa ramai in sufletul suporterilor. El isi doreste cat mai multe titluri, cred ca la asta facea referire".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#marius lacatus, #FC Vaslui , #FC Vaslui