Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lacatus, bagat in sedinta de Becali. Steaua cauta alt antrenor

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 07:15
2380 citiri
Lacatus, bagat in sedinta de Becali. Steaua cauta alt antrenor

Marius Lacatus, inca antrenor al Stelei, a fost bagat in sedinta de patronul Gigi Becali in cursul zilei de luni. "Fiara" s-a prezentat la "palatul" din Aleea Alexandru unde a analizat parcursul echipei sub conducerea sa. Concluzia, chiar daca nerostita, a fost una singura - Steaua isi cauta alt antenor.

Tehnicianul s-a prezentat la "palatul" lui Becali decis sa ii forteze mana patronului, care trebuia sa se decida daca il da afara pe loc sau il asigura de tot sprijinul pana la finalul sezonului, dupa cum informeaza principalele ziare de sport de marti.

Sedinta nu a decurs cum a vrut Lacatus, care s-a vazut nevoit sa asculte o serie intreaga de reprosuri si acuze ale sefului direct, dar si sa accepte un compromis, el avand sprijin doar pana in iarna.

Latifundiarul a transmis un mesaj cat se poate de clar, dupa cum mentioneaza sursele citate - ori redreseaza echipa si reintra in lupta pentru titlu in ultimele meciuri din 2010, ori din iarna isi va cauta alta echipa.

Imediat ce antrenorul a parasit sedinta, Becali ar fi vorbit cu apropiatii despre variantele pe care le are pentru postul de antrenor, el fiind aproape convins ca Lacatus va da gres.

Primii doi vizati pentru a veni la Steaua sunt Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu. "Bursucul" a promis ca va discuta posibilitatea venirii in Ghencea dupa finalul sezonului din Rusia iar "Oli" este pe faras la Al Sadd din cauza rezultatelor slabe.

Marea problema a lui Becali este ca, atat Olaroiu cat si Petrescu, sunt antrenori foarte scumpi, ale caror salarii depasesc lejer suma de un milion de euro pe an. In plus, cei doi vor cere cu siguranta clauze ce vor usura serios conturile lui Becali daca acesta va decide sa ii dea afara inainte de finalul contractului.

Vezi cine l-ar putea inlocui pe Lacatus la Steaua

6 meciuri mai are Lacatus la Steaua, 4 in Liga 1 si doua in grupele Europa League, obiectivul sau fiind cat se poate de clar - maxim de puncte in intrecerea interna si calificarea in primavara europeana.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Lacatus sedinta Becali, #Steaua cauta antrenor, #Lacatus dat afara Steaua, #marius lacatus Steaua , #Steaua