Lacatus vrea sa-l revada pe omul caruia i-a distrus cariera

Joi, 28 Februarie 2013, ora 14:13
14202 citiri
Lacatus vrea sa-l revada pe omul caruia i-a distrus cariera

Marius Lacatus vrea sa-l revada pe Vasile Ardeleanu, fotbalist caruia i-a distrus cariera in urma cu aproape 14 ani.

In aprilie 1999, in timpul unui meci dintre Steaua si FCM Bacau, Lacatus a avut o intrare criminala la Ardeleanu, bacauanul ajungand la spital cu diagnostic infiorator, dubla fractura de tibie si peroneu, cu rupere de ligamente.

Accidentarea a fost fatala pentru Ardeleanu, care nu si-a mai revenit niciodata. A incercat sa revina, insa nu a reusit sa ajunga la nivelul Ligii 1 si, intr-un final, s-a retras in satul natal.

"Lacatus m-a uitat atunci in spital. A defilat cateva zile cu toata conducerea pe la mine si asta a fost tot. Poate ca aveam si eu o alta viata daca nu se intampla acea accidentare. Dupa un an de zile de stat la pat ajunsesem la 120 de kg. Ce fotbal mai puteam eu sa joc? M-au uitat toti. Fostii colegi, Lacatus, conducerea de atunci a clubului, statul nu m-au ajutat cu nimic. N-am bani nici sa-mi scot tija din picior. O port si acum, de atatia ani.

M-am retras aici, la Carligi, unde-mi duc si eu traiul cum pot. Joc inca fotbal in echipa satului, cresc cateva pasari, beau cate un vin. Asta-i viata la tara. Locuiesc doar cu mama, femeia m-a parasit, iar tata a murit acum trei ani", a povestit Ardeleanu pentru Ring.

Stabilit de cativa ani in Spania, Lacatus o duce mult mai bine. "Fiara" sustine insa ca a vrut sa il ajute in acel moment pe Vasile Ardeleanu si chiar se gandeste sa-l viziteze cand in va reveni in tara.

"Ce-as mai fi putut face eu daca el, dupa doua saptamani de spitalizare, a fugit, pur si simplu, din spital. Am incercat prin toate mijloacele sa-l ajut, i-am trimis bani, i-am aranjat sa faca recuperarea la Bucuresti, ii plateam eu cazare, masa, tot. Numai ca el n-a mai fost de gasit. Am luat legatura cu conducerea de atunci a clubului si ii trimiteam sume importante de bani prin cei de la club. Nu vreau sa le dau numele acum. Cred ca nici n-au ajuns banii la Ardeleanu. Nici nu avea el contractul cati bani i-am dat eu. Asa au stat lucrurile. Poate cand revin in tara am sa-l caut. Chiar mi-ati dat o idee", a spus si Lacatus.

Retras din fotbalul de performanta de aproape 9 ani, Vasile Ardeleanu s-a stabilit in localitatea Carligi, comuna Filipesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Lacatus Ardeleanu accidentare, #Marius Lacatus Vasile Ardeleanu , #stiri Marius Lacatus