Ziare.com

Sicane la Vocea Romaniei - Moga catre Brenciu: Ai inceput cu mascota Robingo, ai uitat?

Duminica, 17 Noiembrie 2013, ora 11:28

   

Sicane la Vocea Romaniei - Moga catre Brenciu: Ai inceput cu mascota Robingo, ai uitat?
A doua editie de confruntari din cadrul "Vocii Romaniei", emisiune difuzata de PRO TV, a avut loc sambata seara si a fost marcata de noi sicane intre Marius Moga si Horia Brenciu.

Dupa cel de-al doilea duel din echipa lui Smiley, intre Stela si Andrei, care au cantat melodia "Beneath your Beautiful", membrii juriului s-au ridicat in picioare si le-au strigat "Bravo". Randi a spus ca acesta a fost "cel mai bun duet al serii".

Dupa ce Smiley a spus ca membrii juriului ar putea face anumite jocuri, incercand sa influenteze decizia celorlalti in beneficiul lor, pentru a-i "fura" pe cei mai buni concurenti, a ales-o pe Stela in echipa sa, considerand ca aceasta ar putea sa castige "Vocea Romaniei".

Marius Moga si Horia Brenciu au apasat pe buton pentru a-l lua pe Andrei in echipa lor. Cei doi membri ai juriului au inceput din nou sa se sicaneze in timp ce incercau sa il convinga pe Andrei sa vina in echipa lor.

Moga i-a spus lui Brenciu: "Ai un discurs de politician. Nu se lasa pana nu castiga Mamaia. Ai inceput cu mascota Robingo, ai uitat?".

Pana la urma, Andrei a ales echipa lui Brenciu.

Un alt duel care i-a impresionat pe membrii juriului a fost cel dintre Ana Maria Mirica si Adrian Nour, care au cantat o piesa a Corinei Chiriac. Brenciu a ales-o la final pe Ana, iar pentru Adrian s-au luptat Smiley si Marius Moga. Adrian l-a ales pe Smiley.

In echipa Loredanei, un duel interesant a fost intre Florin Mandru si Claudiu Daniel Grosu, pe melodia "N'oubliez jamais" de Joe Cocker. Loredana l-a ales in final pe Florin.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1609 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor