Marica s-a antrenat normal

Sambata, 14 Iunie 2008, ora 15:13
946 citiri
Marica s-a antrenat normal

Atacantul echipei nationale a Romaniei, Ciprian Marica, a sustinut sambata primul antrenament dupa accidentarea suferita la cap, in urma unei ciocniri cu Marius Niculae.

Ciprian Marica s-a pregatit normal alaturi de colegii sai si a aratat ca este apt si dornic de joc, sperand ca Victor Piturca sa-l titularizeze in partida de marti cu Olanda.

Singurul absent al sedintei de pregatire de sambata a fost stelistul Mirel Radoi, care a suferit o fractura de piramida nazala dupa o ciocnire cu Razvan Rat, in timpul partidei Romania - Italia.

Dupa seria de miscari de incalzire, cele cateva sprinturi si jocul scoala, selectionerul alaturi de elevii sai au mers la cei aproximativ 150 de suporteri prezenti pe stadion pentru a le acorda autografe.

România a început lucrările la cea mai mare bază NATO din Europa
România a început lucrările la cea mai mare bază NATO din Europa
România a început construcția a ceea ce va fi în cele din urmă cea mai mare bază militară europeană a alianței NATO, în timp ce blocul transatlantic încearcă să își consolideze...
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Analiză: PMP are un partaj nerezolvat în justiție. În același timp, primarii USR sunt hărțuiți iar puterea (PSD+PNL) e nemulțumită de potențialul de creștere al Alianței Dreapta...
#marica, #antrenat, #Romania, #Piturca, #Marius Niculae, #Radoi, #Euro 2008 , #nationala