Averea ministrului Bostan: Actiuni la opt societati, inclusiv Romgaz si Nuclearelectrica

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 12:23
2986 citiri
Averea ministrului Bostan: Actiuni la opt societati, inclusiv Romgaz si Nuclearelectrica
Foto: Arhiva Gov.ro

Ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Marius Raul Bostan, detine trei terenuri agricole in Vrancea, doua terenuri intravilane in Bucuresti, o casa, un apartament si actiuni la opt societati.

Bostan are, impreuna cu sotia sa, trei terenuri agricole in judetul Vrancea de 17 ha, 2 ha, respectiv 2,15 ha achizitionate in 2003, 2002 si 2015 si doua terenuri intravilane in Bucuresti, unul de 320 mp cumparat in 2014 si altul de 12,29 mp din 2007. El mai are o casa si un apartament in Bucuresti de 356 mp si de 94 mp.

Ministrul Comunicatiilor mai detine un autoturism Lexus din 2006 si conturi de 29.000 dolari, 412.000 euro si 621.000 lei. El mai are actiuni la opt societati, intre care SIF Banat Crisana, SIF Moldova, SIF Transilvania, Romgaz, Nuclearelectrica si a acordat imprumuturi in nume personal de 330.000 lei unor rude.

Copiii sai au burse de merit si burse de studii ERASMUS de 20.000 euro.

Bostan a declarat venituri, in 2014, de 13.770 lei din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al SC Telekom Romania Communication si de 7.029 lei din functia de director de operatiuni la SC VMB Partners, iar sotia sa are venituri de 17.010 lei de la Asociatia Euro 26 si de 3.384 lei de la SC VMB Partners.

El mai are venituri de 4.000 lei din dividende si de 6.500 lei din arendarea unui teren din Vrancea.

Bostan este membru al Fundatiei Romanian Business Leaders, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Fundatia Ioan Barbus, Asociatia pentru Educatie Permanenta, Asociatia Critas Metropolitan Greco catolic Blaj si este asociat al unei firme, conform declaratiei de interese.

  • Ce avere are premierul Dacian Ciolos
  • Ce avere detine ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu
  • Ce avere detine ministrul de Interne, Petre Toba
  • Averea ministrului Muncii: Un apartament in Bucuresti
  • Ce avere are Achim Irimescu, ministrul Agriculturii
  • Ce avere are noul ministru al Apararii
  • Ce avere are Costin Borc, ministrul Economiei
  • Cine este si ce avere are Catalin Homor, noul sef al Companiei de Autostrazi si Drumuri
  • Averea ministrului Culturii: Cate case si terenuri are
  • Averea ministrului Transporturilor: Terenuri, case, masini, dar si vaci si porci
  • Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
    Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
    Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
    Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
    Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
    Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
    #Marius Raul Bostan declaratie avere, #ministru Comunicatii declaratie avere, #averile ministrilor Ciolos , #ministrul Comunicatiilor