Dan Șucu și Marius Șumudică, întâlnire de o oră și jumătate. Cum s-au încheiat discuțiile

Vineri, 03 Mai 2024, ora 08:37
2048 citiri
Dan Șucu și Marius Șumudică, întâlnire de o oră și jumătate. Cum s-au încheiat discuțiile
Marius Șumudică

Patronul Rapidului, Dan Șucu, s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică. A fost o întâlnire de tatonare, care încă nu s-a concretizat cu o ofertă de contract.

Șucu a dorit să îl cunoască pe Șumudică pentru a își da seama dacă antrenorul este o opțiune pentru banca tehnică a Rapidului.

Șucu a rămas plăcut surprins de antrenor, dar nu i-a făcut nicio ofertă concretă, totul fiind la nivel de discuții.

Dan Șucu a spus la Fanatik: „M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!!

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului.

Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK.

Și Marius Șumudică a comentat întâlnirea: „E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal. Dacă vreți alte detalii, vă rog să discutați cu domnia sa…

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră și jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu dorește decât binele Rapidului. Nu se gândește decât la binele Rapidului, cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giulești!

Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este forever în sufletul meu… Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva, cel mai bine ar fi să discutați cu patronul echipei, cu domnul Șucu”, a declarat Marius Șumudică.

Includerea AUR în Grupul Conservatorilor din PE, criticată de oamenii lui Viktor Orban: FIDESZ nu poate sta alături de „un astfel de partid”
Includerea AUR în Grupul Conservatorilor din PE, criticată de oamenii lui Viktor Orban: FIDESZ nu poate sta alături de „un astfel de partid”
Liderul parlamentarilor Fidesz, Máté Kocsis, a criticat includerea AUR în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor (ECR) din Parlamentul European, condus de Georgia Meloni, susținând că...
Cum vede CTP retragerea lui Klaus Iohannis: ”Ne mai rămâne totuși o speranță, să ne concentrăm cu toții...”
Cum vede CTP retragerea lui Klaus Iohannis: ”Ne mai rămâne totuși o speranță, să ne concentrăm cu toții...”
Președintele Klaus Iohannis a anunțat după ședința CSAT de joi că se retrage din cursa pentru șefia NATO, unde este favorit olandezul Mark Rutte. Printr-o postare pe Facebook, cu titlul...
#Marius Sumudica, #Dan Sucu, #Rapid Bucuresti , #Rapid
Joi, 20 Iunie 2024
Slovenia
1-1
Serbia
Joi, 20 Iunie 2024
Danemarca
19:00
Anglia
Joi, 20 Iunie 2024
Spania
22:00
Italia
Vineri, 21 Iunie 2024
Slovacia
16:00
Ucraina
Vineri, 21 Iunie 2024
Polonia
19:00
Austria
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
2
0
0
7 - 1
6
2
1
1
0
4 - 2
4
2
0
1
1
2 - 6
1
2
0
0
2
1- 5
0
  1. Ana Bogdan, mesaj emoționant după calificarea așteptată întreaga viață: ”I-am spus că vreau să fiu ca ele”
  2. Florinel Coman, înainte de România - Belgia: ”Vorbesc foarte serios, chiar nu am!"
  3. Naționala speră în revenirea vedetei sale. Este golgheterul celor de la FC Barcelona și legendă la Bayern
  4. Tricolorii sunt uimiți de fani: "Când vezi un stadion de 70.000, că toţi au cântat imnul, este de nedescris"
  5. Întrebat despre meciul cu România, un belgian a răbufnit: ”Prietene, înțelegi ce spun? Haide...” VIDEO
  6. Naționala care amenință cu retragerea de la Euro 2024: ”Ucideți-i pe sârbi!”
  7. Ce-a făcut Rapid în primul meci cu Neil Lennon antrenor
  8. România a căzut în clasament după victoria cu Ucraina de la Euro 2024
  9. Timp de record mondial pentru David Popovici, dar care nu poate fi omologat. Care e motivul
  10. Soluție pentru poarta Rapidului. Dan Șucu s-ar putea reorienta