Scandal la CFR Cluj. Șumudică l-a dat afară pe Chipciu! "Drumurile noastre se despart "

Luni, 02 August 2021, ora 20:59
6182 citiri
Scandal la CFR Cluj. Șumudică l-a dat afară pe Chipciu! "Drumurile noastre se despart "
Marius Sumudica. Foto: CFR Cluj

Tensiune la CFR Cluj înaintea meciului cu Young Boys Berna din turul 3 al Ligii Campionilor.

Marius Șumudică l-a exclus din lot pe Alexandru Chipciu.

Antrenorul campioanei a recurs la acest gest după ce fotbalistul a avut o reactție violentă la adresa portarului Otto Hindrich, cel care l-a lovit cu o minge din greșeală în cap.

""A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.

Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.

Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a spus antrenorul clujenilor, conform digisport.

CFR Cluj joacă cu Young Boys Berna în turul trei din Champions League. În cazul în care se califică în play-off, campioana României va evolua împotriva învingătoarei dintre Ferencvaros cu Slavia Praga.

#Marius Sumudica, #CFR Cluj, #alex Chipciu, #Marius Sumudica CFR Cluj, #CFR Cluj Liga Campionilor , #stiri Marius Sumudica