Ziare.com

Marko Bela: Boc nu stia de modificarea Codului Fiscal

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 23:37

   

Marko Bela: Boc nu stia de modificarea Codului Fiscal
Modificarea Codului Fiscal prin care se propune dublarea contributiilor sociale pentru persoanele care obtin venituri din activitati independente ii erau necunoscute premierului pana la publicarea proiectului pe site-ul Secretariatului General al Guvernului, sustine vicepremeirul Marko Bela.

"Am discutat in sedinta Coalitiei de astazi aceste modificari si am spus ca nu vom accepta majorari. Premierul ne-a spus ca nu a fost informat de aceste modificari si ca este proiectul Ministerului Muncii si Ministerului de Finante", a precizat Marko Bela, citat de Adevarul.

Potrivit acestuia, noii detinatori ai portofolilor de la Munca si Finante vor avea nevoie de ceva timp pentru a se acomoda inainte sa poata sustine astfel de proiecte.

Marko Bela a mai precizat ca in acest moment in Guvern nu este luata in calcul nicio majorare de taxe.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1634 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Amuzant!

Imi aduc aminte de un caz hilar in care a fost implicat Leonid Brejnev, sef de stat al URSS intre 1964 si 1982. Leonid Brejnev isi citea cuvantarea in fata sălii pline. La un moment dat se apropie un functionar ingrozit de el: "Tov. Brejnev nu cititi materialul care trebuie. Iată materialul pregătit!". Brejnev il ia si incepe să-l citească cu o mină pe fată care spunea "mie mi-i indiferent ce material trebuie să citesc, pe acesta sau pe acela".
Cam acelasi lucru se intamplă si Mr Boc al V-lea. Semnează ca primarul aici, semnează si acolo - "fie ce-o fi, dă-m cu parul si-om vedea noi mai tarziu ce iese".

 

Crapa nu stie ce fac subalternii lui

asta de prim-ministru - ce pt. asta e el platit - sa stie ce se intampla in guvernul lui?

 

@ dragul bello.....

era normal sa nu stie: daca cu capul estem in BUDA si cu
picioarele in PESTA

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor