Marko Bela: E nevoie de autostrada Transilvania - Moldova

Sambata, 11 Octombrie 2008, ora 17:16
1584 citiri
Marko Bela: E nevoie de autostrada Transilvania - Moldova

Transilvania ar mai avea nevoie de inca o autostrada care sa o lege de Moldova, a declarat, sambata, liderul UDMR, Marko Bela.

"Am avea nevoie de o strategie intreaga de dezvoltare a Transilvaniei. Nu e un deziderat doar al maghiarilor sau doar al romanilor. Nu vom face autostrazi doar pentru maghiari sau doar pentru romani, in exclusivitate.

Transilvania a fost neglijata. In ultima vreme s-a mai schimbat situatia, dar mai avem nevoie. In Transilvania ar mai fi necesara si o alta autostrada dinspre Moldova si de alte proiecte de amploare", a spus Marko Bela, citat de NewsIn.

Liderul UDMR a apreciat drept "o batjocura" ceea ce se intampla cu Autostrada Bechtel. "E o adevarata batjocura. In ultima vreme am inteles ca nici firma Bechtel nu s-a straduit sa faca o treaba rapida si la termen, iar pe de alta parte nici politicienii nu au avut grija ca, in Transilvania, infrastructura sa se dezvolte", a spus Marko Bela.

Totodata, presedintele UDMR a comentat si promisiunile pe care le fac unele partide politice legate de constructia de autostrazi.

"Noi nu promitem kilometri de autostrada. Promitem ca, daca ni se va da posibilitatea, o sa-i facem. E foarte bine ca celelalte partide s-au trezit.

As putea cita numerosi politicieni care au spus ca in Romania nu avem nevoie de autostrazi si acum ne trezim ca fiecare promite. Deocamdata, e vorba doar de promisiuni, dar eu sper sa urmeze masuri concrete", a mai spus acesta.

Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Crearea la Moscova a blocului „Победа” („Victorie”) de către condamnatul fugar Ilan Șor este investigată de procurorii moldoveni sub aspectul trădării de patrie. Anunțul a...
#Marko Bela, #autostrada, #Transilvania, #Moldova , #UDMR