Cele mai scumpe camere de hotel din Bucuresti

Sambata, 21 Mai 2011, ora 18:30
15353 citiri
Cele mai scumpe camere de hotel din Bucuresti
Foto: Radisson

Cea mai scumpa camera de hotel din Bucuresti se afla in Radisson Blu si costa 2.048 de euro, urmata de camere din hotelurile Intercontinental, cu 1.500 de euro pe noapte, si Marriott, cu 1.220 de euro pe noapte.

In cazul apartmentului regal "Regele Ferdinand si Regina Maria" din hotelul Radisson Blu, la pretul de 8.400 de lei (2.048 de euro)pe noapte se adauga si taxa pe valoare adaugata de 9 la suta, relateaza Capital.

Pana in prezent, apartamentul a fost inchiriat de personalitati cum ar fi Madonna, Mihail Gorbaciov sau printul Felipe al Spaniei.

Apartamentul imperial de la Intercontinental, aflat pe pozitia a doua in topul celor mai scumpe, a gazduit, potrivit directorului de marketing al hotelului, persoane oficiale de rang inalt, oameni de afaceri si artisti de renume.

Apartamentele prezidentiale de la J.W. Marriott, Cotroceni si Parlament, costa 5.000 de lei/noapte, fiind ocupate aproximativ trei zile pe saptamana. Printre oaspetii care au preferat aceste apartamente se numara regele Juan Carlos al Spaniei, Nicholas Sarkozy, George W. Bush, Jose Carreras, Enrique Iglesias si Phil Collins.

La Hilton Athenee Palace, cel mai mare tarif este de 4.850 de lei (1.180 de euro), pentru apartamentul regal, in timp ce, contra sumei de 900 de euro, se poate dormi in apartamentul regal din hotelul Carol Parc.

Acelasi tarif este practicat si pentru inchirierea apartamentului rezidential de la Grand Hotel Continental.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#cele mai scumpe camere hotel, #tarife camere hotel Bucuresti, #top camere hotel Bucuresti , #Bucuresti