Digitalizarea - Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei

Comunicat de presa
Marti, 04 Septembrie 2018, ora 13:18
5225 citiri
Digitalizarea - Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei

Top manageri din companii locale si multinationale si antreprenori importanti din Romania sunt asteptati sa participe la Conferinta Nationala "Business (r) Evolution - Digitalizarea, Trend sau Tsunami?" organizata de Doingbusiness.ro, joi, 27 septembrie 2018, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in Bucuresti.

Evenimentul ofera o oportunitate unica participantilor de a afla cele mai noi moduri in care competitia, digitalizarea si antreprenoriatul transforma economia Romaniei.

"Business (r) Evolution este o oportunitate exceptionala pentru a afla mega-tendintele care schimba peisajul economic pe termen lung. Avand acces la networking de calitate, participantii vor descoperi in acelasi timp solutii la transformarile ireversibile aduse de revolutia digitala pentru afaceri. Vom discuta daca digitalizarea este un trend sau un tsunami, in conditiile in care aproape totul este modificat - de la productie si consum pana la intermediere financiara. Managerii si antreprenorii care vor alege sa fie prezenti la Bucuresti se vor alatura celor peste 300 de participanti de la editiile precedente ale evenimentului din anul acesta, de la Oradea si Constanta", a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferinta, moderata de jurnalistul Radu Soviani, este structurata in doua sesiuni dedicate managementului performant in economia digitala si oportunitatilor aduse de digitalizare si se incheie cu o sesiunse speciala, interactiva, dedicata liderilor care vor sa atinga performanta maxima in management.

Evenimentul va fi deschis de Daniela Marin, expert al Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare, cu peste 15 ani de experienta in dezvoltarea afacerilor si in finantare internationala.

Mai mult de 700 de companii romanesti au fost sprijinte pana acum in cadrul programului coordonat de Daniela Marin (EBRD Advice for Small Businesses in Romania) sa acceseze servicii de consultanta si sa isi transforme afacerile.

Cea de-a doua sesiune, care dezvolta oportunitatile aduse de digitalizare, va descifra noile comportamente de cumparare B2B ale managerilor din generatia Y (Elena Badea - Valoria Business Solutions), va oferi o noua perspectiva asupra strategiilor de marketing digital in contextul GDPR (Tudor Galos - Tudor Galos Consulting) si va trasa pentru companii modalitati de accelerare a vanzarilor care nu necesita costuri suplimentare (Ozana Giusca -Tooliers).

Participantii la sesiune vor cunoaste si aplicatiile care fac tranzitia de la big data la smart data si vor vedea cum au abordat marile companii transformarea digitala.

In premiera pentru conferinta nationala Business (r) Evolution, evenimentul se incheie cu sesiunea de maxima interactivitate sustinuta de speakerul international Allan Kleynhans - coach si trainer cu ajutorul caruia liderii de companii pot sa-si identifice abilitatile cheie de relationare si comunicare precum si cum sa isi maximizeze aceste abilitati in scopul conducerii departamentelor si echipelor catre performante foarte bune.

Partenerul principal al evenimentului este Telekom Romania. Parteneri ai conferintei sunt Allianz-Tiriac Asigurari, Valoria, Kompass, Allan Kleynhans International, Tooliers, Pescariu Sports&Spa.

Evenimentul este sprijinit de Qubiq Digital Solutions si Asociatia Economistilor Maghiari, iar parteneri media sunt Agerpres, Transilvania Business, Ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Cariere, Business24, CFnet-Revista de Actualitate Financiara, Financial Market, spatiulconstruit.ro, Calendar Evenimente, InvestClub, PRbox.ro, Manager Express, Saptamana Financiara, Evenimente Biz.

Participarea la conferinta nationala Business (r) Evolution este gratuita pentru primii 2 reprezentanti din cadrul fiecarei companii participante la eveniment. Programul evenimentului si conditiile de participare sunt disponibile AICI.

Dupa evenimentul de la Bucuresti, conferinta nationala Business (r) Evolution continua la Iasi (18 octombrie 2018) si Brasov (31 octombrie 2018) . In data de 22 noiembrie 2018 Doingbusiness.ro organizeaza la Cluj-Napoca a doua conferinta fanion din acest an: CEO Conference - Shaping the Future.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este portalul de afaceri care ofera utilizatorilor informatii despre oportunitatile din economia nationala, precum si despre principalele companii active in fiecare domeniu. Proiectele Doingbusiness.ro includ publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies of Romania, in variante print si online.

Serviciile Doingbusiness.ro includ dar nu se limiteaza la, servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing - call center, direct mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizatorul seriilor proprii de evenimente CEO Conference, Business (r) Evolution, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

CEO Conference este eveniment de referinta unic prin concept si valoare care, prin componenta unica a invitatilor, ofera mediului de afaceri romanesc o platforma exclusiva pentru discutii si solutii la nivel inalt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Business rEvolution conferinta 2018 , #Bucuresti