Hotelul Marriott ofera 50 de locuri de munca

Luni, 14 Iulie 2008, ora 11:32
5862 citiri
Hotelul Marriott ofera 50 de locuri de munca

Pentru cei care vor sa-si construiasca o cariera in domeniul hotelier, JW Marriott Bucharest Grand Hotel pune la dispozitie 50 de locuri de munca, prin concurs.

Printre joburile oferite se numara cele de bucatar, ospatar, receptioner, agent de paza, administrator de retea, secretara si personal pentru curatenie, anunta Ziua in editia online.

Daca vrei sa ocupi un post la receptie, trebuie sa stii foarte bine engleza. Cunoasterea unei alte limbi straine reprezinta un avantaj. Pentru postul de camerista este necesar sa ai doar cunostinte minime de engleza.

"Candidatii trebuie sa se simta confortabil intr-un mediu in care spiritul de a servi oaspetele este peste tot", spune Camelia Buburuz, reprezentant HR al hotelului.

Pentru a obtine un loc de munca la Marriott trebuie sa treci de un prim interviu pe care il vei da cu reprezentantii departamentului de resurse umane. In cadrul acestuia, ti se vor pune intrebari legate de experientele anterioare.

Dupa acest interviu, va avea locintalnirea cu managerul direct al departamentului in care vei lucra, daca vei fi angajat. Daca ai ceva experienta, va trebui sa raspunzi si la cateva intrebari tehnice.

Cei fara experienta vor avea parte de intrebari similare cu cele din primul interviu. De pilda, daca in CV ai scris ca ai initiativa, va trebui sa stii sa dai un exemplu cand te-ai folosit de aceasta calitate.

Toti angajatii primesc tichete de masa, au acces la programe de training, cazari la preturi reduse in hotelurile Marriott din intreaga lume, precum si la cele partenere.

Compania Marriott din Romania a ocupat, in 2006, locul 66 in Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Hotel Marriott, #loc de munca, #ospatar, #bucatar, #cv, #interviu , #stiri Marriott