Ce a decis femeia căreia i-a explodat un implant mamar de cinci kilograme FOTO

Vineri, 03 Februarie 2023, ora 13:14
5293 citiri
Ce a decis femeia căreia i-a explodat un implant mamar de cinci kilograme FOTO
Mary Magdalena a rămas fără un sân FOTO Facebook

Mary Magdalene (Mary Sebastian Pickles Magdalene), fotomodelul canadian care a relatat în 2022 că a fost dată jos dintr-un avion din Canada spre Boston pentru că purta un top care ar fi fost prea mic pentru sânii ei, a dezvăluit că unul dintre implanturile mamare i-a explodat.

Femeii cu sâni de 10 kilograme i s-a spart unul dintre implanturi, lăsând-o cu un sân căzut pe care l-a numit "uniboob" și un alt sân de 5 kilograme, imaginea postată de ea pe instagram putând fi încadrată la capitolul horror.

După acest incident, Maria Magdalena a reflectat și a ajuns la concluzia că ar trebui să își îndepărteze acele implanturi și să își lase sânii la dimensiunea lor inițială.

Potrivit modelului, incidentul cu implantul spart a fost un semn pentru a-și schimba viața, astfel că Maria Magdalena ar putea reveni asupra unora dintre operațiile estetice pe care le-a suferit pe corp în ultimii ani.

Maria Magdalena are un lung istoric medical de operații estetice: ochi, nas, buze, liposucție, transferuri de grăsime și cea mai incredibilă, o operație de mărire a vaginului care aproape că a costat-o viața.

În ceea ce privește implanturile, cei de la sâni și fese au început să putrezească.

"Sânii și fundul meu sunt atât de grele încât nu mai am glezne, pentru că picioarele mele sunt mereu umflate", a mărturisit modelul.

Pe contul ei de Instagram se poate vedea și cum arăta Maria Magdalena înainte de a fi operată de atâtea ori.

#Mary Magdalena, #explozie, #san, #silicon, #5 kilograme, #decizie, #horror , #stiri life style
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5