Maseur arestat după ce a pipăit clientele în timpul procedurilor medicale: ”Are probleme de vedere”

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 14:46
3829 citiri
Maseur arestat după ce a pipăit clientele în timpul procedurilor medicale: ”Are probleme de vedere”
Bărbatul a fost reclamat de 5 femei că le-a atins în zone indecente în timpul masajului FOTO Unsplash

Un maseur din Băile Felix a fost arestat după ce mai multe cliente l-au acuzat că le-a pipăit în timpul recuperării medicale de la spitalul din localitate. Deși bărbatul a încercat să invoce o greșeală bazată pe problemele de vedere, procurorii au decis că nu a fost o întâmplare.

Asistentul medical balneofizioterapeut la Departamentul Masaj din cadrul Spitalului de Recuperare din Băile Felix a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată. Cinci femei l-au acuzat că, în timpul procedurilor medicale, a ajuns cu mâinile în zone nepermise.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.M.C. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, totul cu aplicare art. 38 al. 1 C.p.. pe o durată de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis în baza prezentei încheieri”, se arată în minuta instanței, potrivit publicației Bihon.

Una dintre femei a reclamat că a fost agresată de patru ori, o altă tânără a susținut în fața anchetatorilor că a fost agresată de cinci ori, o alta spune că de două ori maseurului i-ar fi ajuns mâinile în zonele intime. O altă femeie a reclamat că în timpul masajului i-a atins o dată sânii, iar cea din urmă femeie care l-a reclamat susține că a agresat-o de patru ori. În fața anchetatorilor, el a susținut că le-a atins pe femei în anumite zone pentru că are probleme de vedere. Același lucru l-a declarat și o polițistă, pacientă a Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, arată sursa citată.

„Eu am fost la masaj la el și s-a comportat absolut normal. Eu cred că a ajuns în această situație pentru că are probleme de vedere. Nu vede bine și asta e, cred eu, problema. Din punctul meu de vedere este inofensiv”, a declarat polițista.

Anchetatorii însă nu au crezut versiunea pentru că numărul victimelor este prea mare ca să fie o pură întâmplare.

Directoarea Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, Ramona Suciu, susține că au fost făcute două sesizări verbale la adresa acestuia, în trecut, care nu au putut fi probate.

„Nu am avut niciodată reclamații împotriva lui.”

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e bărbatul acuzat că ar fi încercat să-l omoare pe președintele Venezuelei Nicolas Maduro FOTO
Cine e bărbatul acuzat că ar fi încercat să-l omoare pe președintele Venezuelei Nicolas Maduro FOTO
Parchetul venezuelean anunță pe X că activistul Carlos Julio Rojas a fost arestat, fiind acuzat de faptul că este un „instigator” şi un „operator logistic” al unei presupuse tentative...
Șeful spionajului ucrainean, arestat în lipsă la Moscova. Falsul avocat pus de propaganda rusă să-l ”apere”
Șeful spionajului ucrainean, arestat în lipsă la Moscova. Falsul avocat pus de propaganda rusă să-l ”apere”
Presa de propagandă rusă a difuzat astăzi, 15 aprilie, informații că un „avocat al apărării” l-a reprezentat pe șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasil Maliuk, pe...
#maseur, #arestat, #Baile Felix, #pipait , #justitie