Revoluția automobilelor. Prima mașină electrică cu casă pe roți inclusă, autonomie de 500 de km: Lovitură dată lui Musk VIDEO

Sambata, 03 Iunie 2023, ora 01:48
4955 citiri
Revoluția automobilelor. Prima mașină electrică cu casă pe roți inclusă, autonomie de 500 de km: Lovitură dată lui Musk VIDEO
Prima mașină electrică cu rulotă inclusă din America FOTO: Medium

Foștii angajați ai companiei Tesla, al cărui proprietar este Elon Musk, îi dau lovitura miliardarului american, după ce au conceput și dezvoltat o mașină electrică futuristă, care include și o casă pe roți. Automobilul are o rulotă electrică de 8 metri lungime, multifuncțională unde pot dormi 4-6 persoane, ea fiind scoasă la vânzare pentru 125.000 de dolari.

Experții au folosit abilitățile pe care le-au învățat la firma lui Elon Musk, pentru a proiecta și realiza o mini casă pe roți denumită Lightship L1, care are un sistem de autopropulsie și o rulotă complet echipată, ce ar putea concura cu Cybertruck de la Tesla, potrivit Daily Mail.

Lightship L1 poate găzdui în interiorul său până la 6 persoane, oferind toate facilitățile, de la bucătărie completă și până la baie și o zonă de relaxare, cu paturi.

Prima transmisie în direct din istorie de pe planeta Marte: imagini de la 3 milioane de kilometri distanță LIVE VIDEO

Firma cu sediul în San Francisco se prezintă drept prima companie de vehicule recreaționale complet electrice din America, care își propune să înlocuiască rulotele tradiționale care se bazează pe „generatoare mirositoare, zgomotoase, pe gaz sau propan”, care împiedică experiența călătoriei în aer liber.

Lightship folosește o abordare simplă, cu un design aerodinamic de trei ori mai mare decât o rulotă de călătorie tradițională, permițându-i să fie tractată cu ușurință de un vehicul electric cu o autonomie de aproximativ 500 de kilometri.

Mașina electrică Lightship L1 are un preț care începe de la 125.000 de dolari sau 118.400 de dolari prin credit și este disponibil acum pentru o rezervare de 500 USD. Producția este așteptată la sfârșitul anului 2024.

O mare putere mondială a prins Rusia în capcană. Moscova și-a blocat banii la peste 4.000 de kilometri distanță

Cofondatorul și președintele Lightship, Toby Kraus, a declarat într-o declarație: „Cu 90% din piață este compusă din RV-uri remorcabile, am început prin a crea o remorcă de călătorie complet electrică, spre deosebire de orice RV disponibilă astăzi, iar acesta este doar începutul.

„Ne valorificăm expertiza în dezvoltarea și designul de vehicule electrice auto pentru a construi un brand care creează experiențe încântătoare de călătorie în aer liber pentru toată lumea și aduce și mai mulți oameni în distracția RVing”.

Lightship L1 are următoarele dimensiuni și caracteristici: lungime – 8,22 m, lățimea – 2,6 metri, înălțimea – 2,10 m (în modul de mers), 3,05 m (în modul campus), greutatea vehiculului – 3.400 kg, capacitatea dormitorului – 4-6 persoane.

Modul Camper ridică acoperișul remorcii pentru a permite oamenilor să se deplaseze liber în interior în timp ce stau în picioare. O bucătărie versatilă de tabără se extinde din lateral, permițând călătorilor să gătească cina sub stele, ca la un grătar de curte.

Reacția ironică a Kievului la gluma proastă despre Zelenski făcută de Elon Musk: ”În 5 minute s-a trezit băgat în rahat până peste cap”
Reacția ironică a Kievului la gluma proastă despre Zelenski făcută de Elon Musk: ”În 5 minute s-a trezit băgat în rahat până peste cap”
Parlamentul ucrainean şi preşedintele instituției l-au ironizat luni, 2 octombrie, pe miliardarul Elon Musk după ce acesta a postat pe platforma sa socială un meme prin care lua peste picior...
Val de ironii la adresa lui Elon Musk, după o glumă proastă despre Zelenski postată pe rețeau X. ”Umorul șchiopătează cu ambele picioare”
Val de ironii la adresa lui Elon Musk, după o glumă proastă despre Zelenski postată pe rețeau X. ”Umorul șchiopătează cu ambele picioare”
Un alt scandal a izbucnit pe internet din cauza declarațiilor miliardarului american Elon Musk cu privire la războiul Rusiei împotriva Ucrainei. De data aceasta, el l-a batjocorit pe...
#masina electrica, #Prima Masina electrica, #rulota multifunctionala, #rulota electrica, #masini electrice, #Elon Musk, #tesla , #stiri externe