Maşina unui șef din Primăria Timişoara, incendiată în fața casei. Ce au descoperit anchetatorii sub autoturism VIDEO

Miercuri, 06 Decembrie 2023, ora 11:18
3281 citiri
Maşina unui șef din Primăria Timişoara, incendiată în fața casei. Ce au descoperit anchetatorii sub autoturism VIDEO
Mașina a ars în proporție de 95% FOTO Opinia Timișoarei

Autoturismul de serviciu al şefului Pieţe SA, serviciu în subordinea Primăriei Timişoara, Mirel Pop, a luat foc în noaptea de marți spre miercuri chiar în faţa imobilului în care acesta locuieşte.

Incendiul la autoturism a fost anunțat în jurul orei 03.00, pe strada Basarabia din cartierul Mehala, acolo unde locuieşte Mirel Pop, şeful Pieţe SA Timişoara.

”La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a transmis IPJ Timiş.

Reacția lui Mirel Pop

”În jurul orei 3 am fost sunat de un vecin că maşina de servici, care e parcată în faţa casei, la mine, arde ca o torţă. Am sunat imediat la serviciul de urgenţe 112, pompierii au venit imediat şi au stins focul. Maşina a ars în proporţie de 95%. În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că e vorba de o mână criminală, descoperindu-se sub maşină o cârpă îmbibată cu motorină. Drept urmare, maşina a fost incendiată. Acum, se pare că politicile de implementare a regulametului de organizare şi funcţionare, pe care le implementez la societatea Pieţe SA, le deranjează pe unele persoane”, a declarat Mirel Pop pentru pressalert.ro.

Întrebat la ce se referă mai exact, directorul Pieţe SA a răspuns: „Adică noile reguli: înlăturarea samsarilor din pieţe, toată lumea trebuie să plătească taxele în pieţe, asta deranjează. Că până acum, na… de când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi proteste puse la cale de fostul director (n.r. Liviu Cocian) şi viceprimarul Cosmin Tabără. Prin care s-au diseminat informaţii false. Urmărindu-se denigrarea şi înlăturarea mea”.

Întrebat dacă spune că viceprimarul Tabără s-ar afla în spatele atacului, Pop a continuat: „Nu spun treaba asta, eu spun că, de când am preluat conducerea societăţii, au fost numeroase presiuni şi chiar proteste. Pot să vă dau un exemplu concret, anul trecut, cu acel protest cu pieţarii din Piaţa de Gross. Au fost puse la cale, dovezi clare, de fostul director Liviu Cocian şi viceprimarul Cosmin Tabără prin care oamenii din pieţe au fost îndemnaţi să se revolte în ceea ce priveşte procentul de majorare a taxelor de închiriere a spaţiilor deţinute de societatea Pieţe. Într-adevăr această majorare a fost impusă prin măsuri ale Curţii de Conturi, nu pentru că aşa am considerat eu. Iar pe plan local toate taxele au fost majorate cu rata inflaţiei. Atât preţul la energie termică, cât şi taxele şi impozitele. Deci au fost majorate cu rata inflaţiei, nu cu 20-25%, cum au spus ei”.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Când vor începe vaporaşele să circule pe Bega, în Timișoara. Preţul unui bilet este de doar un leu
Când vor începe vaporaşele să circule pe Bega, în Timișoara. Preţul unui bilet este de doar un leu
Societatea de Transport Public Timişoara anunţă că de la 1 martie se va relua circulaţia vaporaşelor pe Bega şi că ambarcaţiunile au fost coborâte la apă sâmbătă, 24 februarie, pentru...
A murit fratele lui Totó Riina, sângerosul șef al mafiei siciliene Cosa Nostra. Gaetano Riina avea 90 de ani
A murit fratele lui Totó Riina, sângerosul șef al mafiei siciliene Cosa Nostra. Gaetano Riina avea 90 de ani
Gaetano Riina, fratele sângerosului șef al mafiei siciliene ”Cosa Nostra” Totó Riina, a murit ieri în localitatea Mazara del Vallo. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, locuia din anii...
#masina incendiata, #sef, #piete, #Timisoara , #incendiu