Primul automobil românesc hibrid va fi lansat luna aceasta la Salonul Auto de la Paris. Când vor fi deschide comenzile FOTO

Duminica, 09 Octombrie 2022, ora 23:40
6815 citiri
Primul automobil românesc hibrid va fi lansat luna aceasta la Salonul Auto de la Paris. Când vor fi deschide comenzile FOTO
Dacia Jogger FOTO promotor.ro

Dacia a anunțat cu câteva zile înainte de startul oficial al Salonului Auto de la Paris din acest an că va lansa o versiune cu motor hibrid pentru noul Jogger.

Unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii auto din ultima parte a anului își va deschide porțile începând cu data de 17 octombrie.

Oficialii constructorului auto de la Mioveni au făcut anunțul la sfârșitul acestei săptămâni și au dezvăluit că Jogger va primi o versiune cu motor hibrid.

Jogger va deveni primul model din portofoliul mărcii românești cu o asemenea motorizare.

Versiunea hibridă a lui Jogger va beneficia de o putere de 140 de cai. Noul motor urmează să fie disponibil începând cu anul 2023, iar comenzile pentru versiunea hibridă a lui Jogger ar urma să fie deschise chiar de la începutul anului viitor, potrivit primelor informații dezvăluite de cei de la Dacia, scrie promotor.ro.

Livrările noilor modele vor debuta cel mai probabil în primăvara anului următor.

Surprizele pregătite de Dacia pentru Salonul Auto de la Paris

Versiunea hibridă a lui Jogger nu este singura surpriză pe care Dacia a pregătit-o pentru Salonul Auto de la Paris.

Duster urmează să vină cu o ediție specială, Duster Mat Edition, versiune prezentată într-o culoare exclusivă.

Modelele ediție specială vor fi echipate cu cel mai puternic propulsor pe benzină, TCe cu capacitate de 1.3 litri, capabil să dezvolte 150 de cai putere, iar transmisia va fi asigurată prin intermediul unei cutii de viteze automate EDC.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris va reprezenta o ocazie pentru pasionații auto de pretutindeni de a descoperi noua identitate de marcă a Dacia. Totodată, tot la Paris va putea fi admirat și noul concept Dacia Manifesto.

Quarterly Report - Editia 4

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#masini hibrid Romania, #Dacia Jogger, #Premiera, #Salon Auto Paris, #lansare, #comenzi , #stiri auto