Juratii de la Masterchef, despre noutatile si surprizele noului sezon: sortul de aur si insigna salvatoare

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 15:17
3541 citiri
Juratii de la Masterchef, despre noutatile si surprizele noului sezon: sortul de aur si insigna salvatoare
Foto: Pro TV

Noul sezon Masterchef a inceput luni, iar audientele au demonstrat ca romanii au asteptat cu nerabdare grila de toamna a televiziunilor.

Ce aduce nou acest sezon al show-ului de la Pro TV au declarat chef Patrizia Paglieri, chef Foa (Florin Scripca) si chef Adrian Hadean pentru Ziare.com.

"In acest sezon se vor introduce cateva elemente noi. (...) Vor exista reguli noi, precum sortul de aur, insigna salvatoare, precum si auditii la distanta.

Cei inscrisi in acest sistem vor avea parte de o vizita surpriza din partea noastra, chiar la locul lor de munca. Daca cel inscris accepta provocarea, are sansa de a merge mai departe in competitie", a declarat chef Patrizia Paglieri.

Despre sortul de aur, chef Foa spune ca este oferit concurentilor care reusesc sa ii impresioneze pe masura, acestia ajungand direct in echipa MasterChef, fara probele ulterioare.

La intrarea in bucataria MasterChef, miza primei probe va fi castigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege sa salveze un alt concurent. Aceasta este pusa in joc doar o singura data intr-un sezon.

Din editiile anterioare, cei trei au invatat ca nu trebuie sa astepti ceva anume, pentru ca Masterchef este o competitie imprevizibila.

"Ceea ce se vede la televizor este, de departe, doar o parte infima din tot ceea ce inseamna munca si efortul tuturor celor implicati in realizarea MasterChef. Iar partea de jurizare care se vede pe sticla si este atat de mult comentata si dezbatuta in toate mediile este mult mai complexa si mai ampla in realitate decat se vede.

Cine a castigat sezonul 4 de la MasterChef

Dar niciodata nu vom putea multumi pe toata lumea, iar aceasta este o lectie care mi se confirma cu fiecare ocazie pe care o am de a aparea in fata unui public larg", a punctat Adrian Hadean.

In editiile de pana acum, Patricia Paglieri spune ca nu a comis greseli, pentru ca postura nu ii permite. La fel crede si Adrian Hadea, dar care mentioneaza, totusi, ca "suntem oameni si suntem supusi greselilor, de cele mai multe ori chiar fara sa ne dam seama".

"Cateodata mi se intampla sa 'citesc' gresit concurentii, de la unii sa am asteptari prea mari, de la altii nu am asteptari. Ma bucur atunci cand sunt placut surprins", marturiseste Foa.

Toti trei sunt de acord in privinta unui lucru: apreciaza concurentii pasionati si ambitiosi.

"Sunt calitati pe care le caut si le apreciez la oameni, in general, si cu atat mai mult la concurentii pe care am ocazia sa-i cunosc si sa le urmaresc parcursul in aceasta emisiune si, de ce nu, si dupa incheierea acesteia", a spus Adrian Hadean.

Castigatorul MasterChef: Semnatura mea e prazul Interviu

"Ma impresioneaza, in general, concurentii pasionati, care duc bucataria la rang de poezie, de arta", a completat colega sa din juriu.

Prin prisma faptului ca au ajuns jurati in emisiune cei trei au pasit si in lumea mondena din Romania, desi ei nu se considera vedete.

"Consider ca acest cuvant (vedeta - n.red.) este usor prea mare. Sunt un om normal, care munceste cu pasiune in domeniul pe care l-a ales", a spus Patricia. "Nu as putea spune ca m-am acomodat, nu ma gandesc la mine ca la o vedeta. Eu sunt Foa si continui sa fac ceea ce imi place, sa gatesc si sa povestesc mai departe celor care vor sa invete despre asta", a precizat si Foa.

Pentru Adrian Hadean cea mai grea parte este faptul ca sta departe de familia sa.

"Cea mai mare greutate este timpul petrecut departe de familie. Dar gasim mereu solutii pentru a echilibra timpul petrecut impreuna si le multumesc pentru intreaga sustinere", a spus juratul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Masterchef sort aur, #Masterchef insigna salvatoare, #MasterChef Pro TV , #Pro TV