O nouă anchetă în cazul morții actorului Matthew Perry. Ce au găsit medicii în sângele actorului din „Friends”

Miercuri, 22 Mai 2024, ora 11:47
2809 citiri
O nouă anchetă în cazul morții actorului Matthew Perry. Ce au găsit medicii în sângele actorului din „Friends”
Matthey Perry, interpretul personajului Chandler din ”Friends”, a decedat în octombrie 2023 FOTO imdb.com

Poliţia din Los Angeles a anunţat marţi, 21 mai, că anchetează circumstanţele morţii actorului Matthew Perry, unul dintre starurile serialului "Friends", care a decedat în octombrie. Autoritățile verifică modul în care Matthew Perry a primit doza de ketamina care l-a ucis, a anunțat poliția.

În vârstă de 54 de ani, Matthew Perry a fost găsit inconştient pe 28 octombrie de către asistenta sa într-un jacuzzi, în locuinţa personală din Los Angeles. Paramedicii care au fost chemați l-au declarat imediat mort. Autopsia sa, lansată în decembrie, a constatat că nivelul de ketamină din sângele său era în intervalul folosit pentru anestezia generală în timpul intervenției chirurgicale. A fost listată drept cauza principală a decesului, care a fost considerat un accident fără suspectare a jocului greșit, se arată în raport.

Înecul și alte probleme medicale au fost factori care au contribuit la deces, a spus medicul legist.

Moartea sa face însă obiectul unor alte investigaţii.

Într-un comunicat, poliţia din Los Angeles a precizat că "îşi continuă ancheta cu privire la circumstanţele în care a murit Perry", cu ajutorul Departamentului de Combatere a Drogurilor din SUA (DEA) şi al USPIS (United States Postal Inspection Service), "pe baza unui raport medico-legal".

Persoanele apropiate actorului le-au spus anchetatorilor că acesta era supus unei terapii cu perfuzie cu ketamină pentru depresie. Medicamentul chirurgical vechi de zeci de ani a cunoscut o creștere uriașă a utilizării în ultimii ani ca tratament pentru depresie, anxietate și durere. Unele persoane folosesc însă ketamina în mod ilegal, pentru efectele halucinogene.

Întrebarea referitoare la modul în care Perry - care nu a avut o şedinţă de injectare supravegheată cu câteva zile înainte de deces - a obţinut ketamină se află prezent în centrul anchetei.

Examinatorul medical a spus că ultimul tratament al lui Perry, cu o săptămână și jumătate mai devreme nu ar explica nivelurile de ketamina din sângele lui. Medicamentul este de obicei metabolizat în câteva ore. Cel puțin doi medici îl tratau pe Perry, un psihiatru și un anestezist care i-a servit ca medic primar, se arată în raportul examinatorului medical. La casa lui nu au fost găsite droguri ilicite sau accesorii.

Serialul "Friends", despre viaţa a şase tineri newyorkezi, s-a bucurat de succes mondial şi i-a transformat pe actorii săi, până atunci relativ necunoscuţi, în superstaruri.

Matthew Perry care l-a interpretat pe Chandler Bing, unul dintre personajele preferate de public, se lupta de ani de zile cu dependenţa de analgezice şi alcool.

În memoriile sale publicate anul trecut, el a mărturisit că a urmat 65 de şedinţe de dezintoxicare, cu un cost de peste nouă milioane de dolari.

De asemenea, el a suferit mai multe intervenţii chirurgicale legate de problemele sale cu dependenţa de droguri, printre care o operaţie de şapte ore la colon, în 2018.

Ultimele rezultate parțiale publicate de BEC. Unde se organizează un nou tur de departajare între candidați
Ultimele rezultate parțiale publicate de BEC. Unde se organizează un nou tur de departajare între candidați
PSD a obţinut 35,56% din voturile pentru funcţiile de primar la alegerile de duminica trecută, fiind urmat de PNL cu 30,27%, AUR - 6,39%, Alianţa Dreapta Unită - 5,49%, UDMR - 4,51%, arată...
Florian Coldea ar fi fost consilierul secret al premierului unei țări NATO din Balcani. Legăturile cu un cunoscut cartel al drogurilor
Florian Coldea ar fi fost consilierul secret al premierului unei țări NATO din Balcani. Legăturile cu un cunoscut cartel al drogurilor
Presa din Albania a relatat, vineri, 15 iunie, că fostul prim-ministru, Sali Berisha, aflat în arest la domiciliu, a publicat un document potrivit căruia Florian Coldea ar fi fost în 2023...
#matthew perry, #deces matthew perry, #Matthew Perry droguri, #Matthew Perry friens, #Chandler Friends, #ketamina depresie, #ketamina , #stiri vedete
  1. Opt lucruri din casa ta pe care ar trebui să le înlocuiești mai des
  2. Prestația lui Babasha la concertul Coldplay, apreciată de un fost șef SRI: ”Cel mai sincer discurs politic”
  3. 10 lucruri surprinzătoare pe care un expert oncologic spune că nu le-ar mânca niciodată. Multe sunt considerate sănătoase. "Deteriorează ADN-ul celulelor"
  4. Mai sunt câteva zile până la ”declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial”. Profeția celui numit ”noul Nostradamus”
  5. Horoscop zilnic. Sâmbătă, 15 iunie. Zodia care ar putea începe o relație nouă
  6. Bancul zilei: Cui vrea un bărbat să spună un banc
  7. Slăbește 5 kilograme în 7 zile cu dieta cu roșii
  8. "Soția mea crede că sunt nebun". Oameni care au fost cândva săraci dezvăluie trucurile de "economisire" de care încă țin cont, deși câștigă bine
  9. De ce nu este bine să speli carnea de pui crudă
  10. Internetul, drogul secolului 21. Medic: "Această dependență duce la probleme sociale, școlare sau familiale"