”A făcut-o din nou”. Max Verstappen a fost felicitat de iubita ”devoratoare” de piloți FOTO

Luni, 10 Octombrie 2022, ora 12:21
4276 citiri
”A făcut-o din nou”. Max Verstappen a fost felicitat de iubita ”devoratoare” de piloți FOTO
Kelly Piquet

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, scurtat din cauza ploii, şi a devenit campion mondial pentru al doilea an consecutiv.

Verstappen, în vârstă de 25 de ani, a obţinut a 32-a sa victorie din Formula 1, a 12-a din acest sezon, fiind urmat pe podium de coechipierul său, mexicanul Sergio Perez, şi de monegascul Charles Leclerc (Ferrari). Leclerc încheiase pe locul 2, însă a fost penalizat din cauza unei ieşiri de pe pistă, când a părut că nu vor fi acordate toate punctele.

Verstappen plecase din pole position în această a 18-a din cele 22 de curse ale sezonului. Cursa a fost întreruptă în turul 3 timp de două ore din cauza condiţiilor meteo şi a două abandonuri.

De victoria lui Max în sezonul 2022 al Formulei 1 s-a bucurat nespus și iubita pilotului olandez, Kelly Piquet (33 de ani), care e nimeni alta decât fiica unui triplu campion mondial în Formula 1, Nelson Piquet (foto jos), care a triumfat în Marele Circ în anii 1981, 1983 și 1987.

Fotomodel, blogger și specialistă în relații publice, Kelly Piquet poate fi considerată în viața amoroasă o ”devoratoare” de piloți. Asta pentru că, înainte de a-l cunoaște pe Max Verstappen, brazilianca a fost cuplată cu un alt pilot din Formula 1, rusul Daniil Kvyat, cu care are și un copil.

”A făcut-o din nou”, a menționat Kelly pe Instagram, alături de o fotografie în care îl sărută pe Max Verstappen.

#Max Verstappen, #formula 1, #Kelly Piquet , #stiri Formula 1
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Mai are putin si "ranjila" o s-o s.ga. Daca incep ceilalti cu noile