Situație incredibilă cu Max Verstappen: triplul campion mondial în Formula 1 nu a putut închiria o mașină

Miercuri, 27 Decembrie 2023, ora 12:44
6885 citiri
Situație incredibilă cu Max Verstappen: triplul campion mondial în Formula 1 nu a putut închiria o mașină
Max Verstappen

Max Verstappen nu a putut închiria un Mercedes AMG GT în timpul unei călătorii recente în Portugalia, deoarece a fost considerat prea tânăr pentru puternicul model. Firma de închirieri auto a confirmat informaţia pentru The Sun, potrivit RMC Sport.

Încoronat pentru a treia oară campion mondial de Formula 1 în 2023, Max Verstappen nu are totuşi experienţă în opinia unei companii de închirieri auto. Pilotul olandez nu a primit autorizaţie pentru a închiria un Mercedes AMG GT în timpul unei călătorii recente în Portugalia.

Ajuns pe aeroportul din Faro, Max Verstappen (26 de ani) a fost nevoit să respecte regulile atunci când a făcut rezervarea. Motivul: firma Sixt a impus o limită de vârstă (30 de ani) pentru închirierea Mercedes-ului AMG GT. "Angajaţii partenerului nostru franciză din Portugalia au respectat pur şi simplu regulile stabilite din motive de asigurare", a precizat Sixt pentru presa britanică.

Verstappen a primit un model mai puţin puternic

Max Verstappen a avut parte de un mic tratament special atunci când a primit un alt model de top (BMW Seria 5), chiar dacă mai puţin puternic decât cel pe care îl alesese iniţial. Însoţit de mai mulţi prieteni, pilotul Red Bull a rezervat circuitul auto Autodromo Internacional do Algarve.

"Desigur, nu există niciun dubiu cu privire la abilităţile sale de conducere şi la experienţa pe care o are cu maşini puternice", a conchis Sixt despre pilotul care a obţinut 19 victorii în Formula 1 în 2023. "Începând de astăzi, el poate închiria oricând maşina pe care o doreşte de la noi".

După şederea sa în Portugalia, Max Verstappen a plecat în Brazilia pentru a participa la nunta lui Nelson Piquet Jr. Următorul sezon de Formula 1 începe la sfârşitul lunii februarie, cu Marele Premiu al Bahrainului.

Formula 1, în China. Premieră în cariera campionului Verstappen. Ce s-a întâmplat
Formula 1, în China. Premieră în cariera campionului Verstappen. Ce s-a întâmplat
Liderul campionatului mondial de Formula 1 şi campion en-titre, pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), a câştigat duminică Marele Premiu al Chinei, la Shanghai, a cincea etapă a...
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputată sâmbătă dimineaţă. Verstappen i-a învins pe Lewis Hamilton...
#Max Verstappen, #formula 1, #masina inchiriat , #stiri Formula 1