Scandalul anului în Formula 1. Mama campionului mondial: ”În acea seară și-a înșelat soția”

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 20:16
6583 citiri
Scandalul anului în Formula 1. Mama campionului mondial: ”În acea seară și-a înșelat soția”
Max Verstappen (dreapta) și Sergio Perez

Max Verstappen este campion mondial, formația Red Bull a câștigat titlul la constructori, însă scandalul e în toi la această echipă. În conflictul dintre piloții Verstappen și Perez a intervenit brutal și mama olandezului.

Marele Premiu al Braziliei a adus la lumină tensiunile dintre cei doi piloți, Max Verstappen și Sergio Perez.

Mexicanul l-a lăsat pe Verstappen să îl depășească, având promisiunea că, în cazul în care olandezul nu va reuși să avanseze și mai mult în clasament, își va primi înapoi poziția.

Lui Verstappen i s-a cerut în ultimul tur să îl lase pe Perez să treacă în fața lui, pentru ca mexicanul să aibă șanse mai mari la ocuparea locului secund în clasamentul general, dar olandezul nu s-a conformat. Verstappen a terminat pe 6, iar Perez pe 7. La final, mexicanul n-a avut milă de coechipierul lui: "Cred că a luat cele două titluri mondiale și datorită mie! Nu îi înțeleg motivele!"

O reacție total neașteptată în această bătălie internă a avut-o mama lui Max, Sophie Kumpen. Pe rețelele de socializare, aceasta a făcut o postare intrigantă despre Perez, referindu-se la victoria acestuia în Marele Premiu de la Monte-Carlo, succes pe care l-a celebrat sărbătorind pe un iaht alături de câteva femei.

”În acea seară și-a înșelat soția”, a scris mama lui Verstappen, mesaj pe care l-a șters ulterior.

#Max Verstappen, #Sergio Perez, #formula 1, #scandal , #stiri Formula 1
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Pana la urma ranjila o sa primeasca ce merita! Se pare ca toata