FC Barcelona pregătește marea lovitură pe piața transferurilor

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 08:35
10059 citiri
FC Barcelona pregătește marea lovitură pe piața transferurilor
Mbappe este golgheterul Cupei Mondiale 2022 FOTO facebook

Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona va încerca să-l transfere în vara viitoare pe atacantul francez Kylian Mbappe de la formaţia Paris Saint-Germain, anunţă cotidianul catalan El Mundo Deportivo.

Gruparea "blaugrana" vrea să profite de faptul că Mbappe doreşte să plece de pe Parc des Princes pentru că "nu poate suporta" iminenta prelungire a contractul lui Lionel Messi cu PSG, după eşecul suferit de Franţa în faţa Argentinei, în finala Cupei Mondiale 2022.

Starul naţionalei franceze este nemulţumit de faptul că a fost ţinta ironiilor fotbaliştilor argentinieni, în special ale portarului Emiliano "Dibu" Marinez, după finala Mondialului din Qatar, la vestiare şi în timpul paradei de pe străzile din Buenos Aires, sub privirile lui Messi.

În vârstă de 24 de ani, Kylian Mbappe a fost foarte aproape să semneze cu Real Madrid în vara acestui an, dar s-a răzgândit, în urma insistenţelor preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, semnând un nou contract pe doi ani cu PSG, care include se pare şi o clauză în baza căreia atacantul poate pleca la un alt club în vara viitoare.

Eventuala plecare a lui Mbappe la FC Barcelona ar fi facilitată, conform El Mundo Deportivo, şi de faptul că preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, a reuşit să anuleze "pactul secret" cu omologul său de la Real Madrid, Florentino Perez, în baza căruia Barca ar fi acceptat să nu perturbe transferul lui Mbappe la clubul madrilen.

Francezul a renunţat între timp la dorinţa sa de a juca la un moment dat sub culorile lui Real Madrid în urma atacurilor venite din partea fanilor acestei grupări, după eşecul transferului său pe Santiago Bernabeu. În plus, Mbappe nu doreşte să împartă vestiarul cu compatriotul său Karim Benzema, care şi-a anunţat recent retragerea din selecţionata Franţei, mai scrie publicaţia catalană.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vedeta PSG a fost făcută cu ou și cu oțet de presa franceză după eșecul cu Barcelona
Vedeta PSG a fost făcută cu ou și cu oțet de presa franceză după eșecul cu Barcelona
Jurnaliștii publicației L'Equipe au criticat dur jocul celor de la PSG din sferturile de finală ale Champions League. PSG a pierdut meciul de acasă cu FC Barcelona, cu scorul de 2-3 notele...
Noua comoară energetică din inima Europei. Investiția care schimbă jocul și dă o lovitură neașteptată Chinei
Noua comoară energetică din inima Europei. Investiția care schimbă jocul și dă o lovitură neașteptată Chinei
Producția de „aur alb” a început la zăcământul care poate alimenta 500.000 de mașini electrice în fiecare an. Apar vești bune pentru industria energetică din Europa, deoarece...
#mbappe, #transfer, #fc barcelona, #lovitura, #piata transferurilor, #2023 , #stiri fotbal