Condiția pusă de Real Madrid pentru a-l transfera pe Mbappe

Sambata, 16 Decembrie 2023, ora 13:46
2419 citiri
Condiția pusă de Real Madrid pentru a-l transfera pe Mbappe
Kylian Mbappe e la PSG FOTO facebook

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid vrea să-l recruteze pe starul francez Kylian Mbappe, "dar nu la orice preţ", anunţă cotidianul sportiv spaniol AS pe prima pagină, în ediţia sa de vineri.

Mbappe (24 de ani) este legat prin contract de Paris Saint-Germain până la finalul acestui sezon, iar de la 1 ianuarie 2024 va putea negocia liber cu orice club interesat de serviciile sale.

Conform AS, conducerea clubului madrilen a decis să adopte o poziţie "fermă" în privinţa lui Kylian Mbappe, căruia îi va oferi ca termen până pe 15 ianuarie să se decidă dacă semnează cu Real.

Oficialii grupării de pe Santiago Bernabeu nu vor să mai repete situaţia de acum doi ani, când au fost ţinuţi în şah de Mbappe timp de şase luni, înainte ca internaţionalul francez să-şi prelungească înţelegerea cu PSG.

Lucrurile sunt însă diferite în acest moment, în condiţiile în care brazilienii Vinicius Junior şi Rodrygo au devenit deja elemente de bază în echipa madrilenă, iar englezul Jude Bellingham, transferat în vara trecută de la Borussia Dortmund, a depăşit toate aşteptările prin evoluţiile sale în tricoul lui Real Madrid, astfel că o eventuală nouă ratare a transferului lui Mbappe nu ar mai fi considerată o dramă.

Presa spaniolă scrie, totodată, că aceasta va fi ultima ocazie pentru Kylian Mbappe de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid, madrilenii neintenţionând să-l mai contacteze pe francez pe viitor, în cazul unui eşec al negocierilor în această iarnă.

În cazul în care nu va ajunge la un acord cu Mbappe şi transferul francezului nu se va realiza, clubul madrilen are deja o altă ţintă bine identificată: norvegianul Erling Haaland de la Manchester City.

Quarterly Report - Editia 4

Una dintre cele mai frumoase handbaliste s-a întors în România. Unde va juca FOTO
Una dintre cele mai frumoase handbaliste s-a întors în România. Unde va juca FOTO
Extrema dreapta, Simone Bohme, care a câştigat bronzul mondial cu Danemarca la Campionatul Mondial din Spania 2021, a semnat un contract cu echipa feminină de handbal HC Dunărea Brăila....
Horoscop zilnic. Luni, 27 mai. Zodia care va face o cucerire în anturajul apropiat
Horoscop zilnic. Luni, 27 mai. Zodia care va face o cucerire în anturajul apropiat
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Chestiunile...
#mbappe, #psg, #Real Madrid, #transfer, #conditie impusa, #bani , #stiri fotbal