McDonald's a inaugurat al doilea fast food din Sibiu

Duminica, 03 Mai 2009, ora 12:01
5448 citiri
McDonald's a inaugurat al doilea fast food din Sibiu

McDonald's Romania a inaugurat cel de-al doilea restaurant de tip fast food din Sibiu, in urma unei investitii de circa 2,5 milioane de euro si va continua extinderea conform planului, deschizand la jumatatea lunii mai o noua unitate la Piatra Neamt, au declarat reprezentantii lantului de restaurante fast food.

"Restaurantul este realizat dupa acelasi concept precum cel din Floreasca, iar zona drive este prevazuta cu customer order display (COD), ca si cel deschis saptamana trecuta in Capitala, astfel incat clientii sa poata face comanda electronic, inainte de a ajunge la ghiseu.

De asemenea, este prevazut cu un spatiu destinat evenimentelor pentru copii, care va fi finalizat in urmatoarele zile. Peste doua saptamani vom deschide si retaurantul de la Piatra Neamt", a declarat pentru NewsIn, directorul de comunicare al McDonald's Romania, Cristian Savu.

Noul restaurant, inaugurat vineri, este amplasat in zona centrala a Sibiului, in apropierea parcului de retail Shopping City Sibiu, si este cel de-al 60-lea la nivel national. Potrivit reprezentantului McDonald's, locatia are in prezent 60 de angajati, numar care va fi suplimentat in functie de evolutia vanzarilor.

Lantul de restaurante a deschis recent o noua locatie in Bucuresti, in urma unei investitii de circa patru milioane de euro. Localizat in cartierul Drumul Taberei din Capitala, restaurantul este dispus pe doua etaje si are un numar 330 de locuri, dintre care 270 in zona lobby si aproximativ 60 pe terasa.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#McDonalds Sibiu, #fast food Romania , #Romania