Ziare.com

Tara in care McDonald's investeste 200 de milioane in 2013

de Ionela Samoila
Luni, 15 Aprilie 2013, ora 11:01

   

Tara in care McDonald's investeste 200 de milioane in 2013
Anul acesta, McDonald's va investi 200 de milioane de euro in Franta, a anuntat Jean-Pierre Petit, presedintele filialei franceze a lantului de restaurante fast-food.

"110 milioane vor fi investiti in construirea a 40 de noi restaurante, iar restul de 90 de milioane vor fi folositi pentru renovarea locatiilor deja existente", a declarat Jean-Pierre Petit, potrivit Le Monde.

Grupul american, care a realizat in Franta o cifra de afaceri de 4,2 miliarde de euro, ar putea recruta 40.000 de angajati noi ca urmare a investitiei din aceasta tara, ceea ce face din McDonald's cel mai mare angajator din 2013.

Anul acesta, circa 800 de milioane de euro vor fi folositi pentru achizitiile ce trebuie facute in locatiile din Franta, a declarat Jean-Pierre Petit, care a revenit la conducerea filierei franceze a companiei in februarie.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1167 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa nu uitatzi dizainu'....

Va rog sa aranjatzi cartofiorii de carton cat mai estetic in farfurii, si keciapu' in dungulitze si picaturi, ca francezii tzine la dizain foarte mult.......

 

Mac Donalds in Franta este o erezie! Dar cum Franta are o

populatie maghrebina si rroma importanta, MacDo va avea clienti... Sub-cultura (gastronomica) cistiga teren si da de lucru doctorilor si groparilor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor