Fost angajat al Nokia si Mechel cere sa fie eutanasiat (Video)

Marti, 16 Iulie 2013, ora 15:39
2108 citiri
Fost angajat al Nokia si Mechel cere sa fie eutanasiat (Video)
Foto: monitorulcj

Un barbat din Campia Turzii, in varsta de 58 de ani, fost angajat la Nokia si la Mechel cere printr-o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Parlamentului si Guvernului sa-i ofere cadou de onomastica eutanasierea.

Intr-o scrisoare deschisa barbatul isi explica gestul disperat prin faptul ca din iunie si-a pierdut locul de munca de la Mechel Campia Turzii. In plus, a fost parasit si de familie tot din acelasi motiv. Barbatul spune ca nu vede nicio "alternativa la supravietuire", asa ca, va intra in greva foamei chiar de la sfarsitul acestei luni. "Am decis ca greva foamei sa o fac la domiciliul meu, caci singur fiind, atunci cand rezistenta organismului cedeaza, nu exista nimeni care sa ma duca si ma aduca dintr-un loc public, asa ca prefer sa-mi dau duhul in locuinta mea", explica turdeanul.

"Eu sunt sigur ca nu imi vor da aviz favorabil mai ales ca eutanasirea este eradicata in noua Constitutie. Dar voi intra in greva foamei care tot acolo ma va duce", a declarat barbatul pe B1 TV.

Potrivit directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, barbatul a fost chemat miercuri la un interviu de angajare.

Intrebat cine este de vina pentru situatia de la Mechel, barbatul a raspuns: "Nu vreau sa ma bag in probleme politice. Candva am facut si eu politica si am vazut ce se intampla acolo. Imi este efectiv sila".

"Sunt disperat, nu am nicio forma de venit si cred ca eutanasierea ar fi solutia in cazul meu. Am trimis o scrisoare deschisa la Guvern, la Presedintie, la Parlament, prin care am implorat sa fiu eutanasiat de ziua mea, in 31 iulie. Nu vreau sa ajung sa mi se taie gazul, apa, curentul, iar din cauza mea sa sufere si ceilalti locatari din bloc. Am fost foarte optimist pana acum, tot am sperat ca se va rezolva ceva, ca voi gasi un loc de munca, dar degeaba. Mai am trei ani pana la pensie, dar nu ma angajeaza nimeni la 58 de ani", a mai spus barbatul, Mircea Florea, pe B1 TV.

"Implor organele statului roman sa-mi ofere un cadou pe care il doresc cu ardoare, si anume eutanasierea. Aceasta scrisoare deschisa este un ultim tipat de disperare, intrucat la 12 iunie 2012 mi-am pierdut locul de munca avut la Mechel Service Campia Turzii si pana in acest moment, terminand si perioada de somaj, nu am reusit sa imi gasesc un alt loc de munca", a mai declarat barbatul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#barbat cere eutanasierea, #angajat Mechel sinucidere , #angajati