Meci întârziat în Premier League din cauza unei pene de curent

Duminica, 16 Octombrie 2022, ora 20:39
1364 citiri
Meci întârziat în Premier League din cauza unei pene de curent
Meciul a fost întârziat de o pană de curent FOTO facebook

Echipa engleză West Ham United, adversara FCSB în grupele Conference League, a încheiat duminică la egalitate, în deplasare, meciul disputat în compania formaţiei Southampton, scor 1-1.

În aceeaşi etapă, a 11-a, meciul dintre Leeds United şi Arsenal Londra a început cu 40 de minute întârziere din cauza unei pene de curent.

West Ham a fost condusă şi a egalat în repriza secundă la Southampton, londonezii încheind la egalitate şi fiind pe locul 11 în Premier League, cu 11 puncte.

Manchester United, cu Cristiano Ronaldo titular, a făcut doar 0-0 cu Newcastle şi rămâne pe locul 5 în clasament.

Meciul de la Leeds, dintre Leeds United şi Arsenal Londra a fost întrerupt după doar 70 de secunde de joc, atunci când arbitrii au constatat că sunt probleme cu sistemul de comunicaţie dintre ei. O pană de curent pe Elland Road l-a obligat pe arbitrul Chris Kavanagh să reia meciul abia după 40 de minute de pauză.

Arsenal a avut un jucător eliminat (Gabriel Magalhaes în minutul 90+2), iar Leeds a ratat un penalti, prin Bamford, în minutul 64. Arsenal s-a impus cu 1-0 şi rămâne lider în Premier League, cu 27 de puncte, indiferent de rezultatul meciului dintre Liverpool şi Manchester City.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
#Meci intarziat, #pana curent, #Leeds Arsenal, #probleme , #stiri fotbal