Emisiune noua cu multe vedete in aceasta vara la Antena 1

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 15:47
5225 citiri
Emisiune noua cu multe vedete in aceasta vara la Antena 1
Foto: Antena 1 Gabriela Arsenie

Odata cu venirea verii incep si emisiunile de sezon, iar Antena 1 anunta ca a pregatit o productie speciala.

Vara aceasta, Antena 1 va difuza "FANtastic Show", o emisiune de divertisment prezentata de Florin Ristei.

In fiecare editie a emisiunii vor exista doua echipe de artisti care se vor intrece in tot felul de probe muzicale si amuzante. O echipa va avea culoarea rosie si una albastra, iar capitani de echipe vor fi Andrei Stefanescu si Liviu Varciu, doi buni prieteni care se vor afla in postura de rivali.

"Duetul popular", "Traduceri muzicale", "Karaoke cu... cuvinte", "Paharele cu masa rotunda", "Alfabetul" sau "Ruleta imitatorilor" sunt doar cateva dintre cele 11 probe distractive care le vor pune pe vedete la treaba.

Juriul emisiunii va fi format din cinci membri din public, care vor aprecia probele.

Florin Ristei spune ca telespectatorii nu trebuie sa rateze aceasta emisiune "pentru ca este un show in care se rade foarte mult. Eu, unul, rad foarte mult aici. Ne distram in platou cu artistii si sper ca si cei de acasa sa petreaca zeci de minute alaturi de noi, 'lipiti' de televizor".

Echipa apreciata la "Te cunosc de undeva" formata din Andrei si Liviu revine acum, dar in alta ipostaza. "Am facut o echipa frumoasa cu Liviu la 'Te cunosc de undeva!'. Mi-am dat seama ca lumea ne place, ne vrea si sunt sigur ca ne va urmari si la 'FANtastic Show'.

La filmari, noi ne-am distrat foarte mult si sunt convins ca si telespectatorii o vor face din fata micilor ecrane. Le va placea cu siguranta acest format nou, fresh si distractiv. Iar eu ma bucur foarte mult ca sunt din nou pe platouri cu Liviu Varciu si ca, de data asta, va trebui sa ne si 'razboim'", a transmis Andrei Stefanescu.

Si Liviu Varciu este incantat de noua provocare. "Ma bucur ca il voi avea din nou alaturi pe bunul meu prieten Andrei Stefanescu si ca o sa-mi intalnesc mai vechii si mai noii colegi care vor veni alaturi de noi sa ne distram in acest nou proiect", a spus el.

A.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#FANtastic Show emisiune, #FANtastic Show Antena1, #Varciu FANtastic Show, #Ristei FANtastic Show, #Andrei Stefanescu FANtastic Show , #Antena 1