ANAF vs. Antene: Fiscul scoate la licitatie bunurile confiscate in dosarul lui Voiculescu

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 18:42
19881 citiri
ANAF vs. Antene: Fiscul scoate la licitatie bunurile confiscate in dosarul lui Voiculescu
Foto: Ministerul de Finante

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat, vineri seara, ca va scoate la licitatie bunurile confiscate in urma sentintei pronuntate in dosarul ICA, care i-a adus lui Dan Voiculescu o condamnare la 10 ani de inchisoare.

ANAF a transmis un comunicat de presa in urma intalnirii cu reprezentantii Antena TV Group SA care s-a desfasurat vineri la sediul insitutiei de presa.

Antenele au iesit in strada

"In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia.

In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate", se arata in documentul remis Ziare.com.

ANAF raspunde acuzatiilor Antenei 3: Cum s-a petrecut, de fapt, descinderea "in forta" (Video)

La inceputul saptamanii, ANAF a notificat televiziunile trustului Intact cu privire la faptul ca trebuie sa evacueze cladirile in care functioneaza. Apoi, Senatul a decis, la propunerea lui Calin Popescu-Tariceanu, sa ii solicite premierului Dacian Ciolos sa vina, miercuri, in plen, ca sa explice actiunea institutiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor din trustul Intact.

Astfel, miercuri, Dacian Ciolos a explicat in Senat ca ANAF a actionat in cadrul legal, punand in aplicare o hotarare judecatoreasca, dar a condamnat modul in care s-au comportat echipele Fiscului, lucru pe care l-a evidentiat si pe pagina sa de Facebook.

Vineri la ora 15:00, Antena 3 a organizat o manifestare la care si-a invitat toti telespectatorii. B1 a transmis ca, potrivit cifrelor oficiale, ar fi participat in jur de 3.000 de persoane.

ANAF cere Antena 3 sa evacueze sediul in 5 zile: Jale mare in direct cu Gadea, Badea, Ursu, Grecu

De asemenea, vineri la ora 19:00 la Piata Universitatii se anunta un contra-protest, organizat pe retelele de socializare.

A.G.

Eveniment Quarterly Report

Opinie: Ce caută Ciolacu la Washington?
Opinie: Ce caută Ciolacu la Washington?
Premierul pare să fi mers în SUA pentru palmares, fiindcă nici din program, nici din întâlnirile avute nu rezultă vreun acord semnat, o investiție antamată sau o promisiune făcută pentru...
Cine este „locotenentul” lui Cătălin Cherecheș. Suma uriașă câștigată la pariuri sportive de primarul interimar din Baia Mare
Cine este „locotenentul” lui Cătălin Cherecheș. Suma uriașă câștigată la pariuri sportive de primarul interimar din Baia Mare
Consiliul Local Baia Mare a votat, luni, alegerea viceprimarului Doru Dăncuş (PNŢCD) în funcţia de primar interimar al municipiului, până la organizarea noilor alegeri. La şedinţă au fost...
#ANAF Antena 3 licitatie bunuri, #ANAF licitatie bunuri Intact, #ANAF Intact , #Antena 3