Antenele, aproape de evacuare - mesajul Cameliei Voiculescu

Marti, 16 Februarie 2016, ora 21:41
5865 citiri
Antenele, aproape de evacuare - mesajul Cameliei Voiculescu
Foto: Ziare.com

Una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia, le-a transmis un mesaj angajatilor din Trustul Intact, dupa anuntul evacuarii sediului Antenei 3, de catre ANAF, pana sambata.

Astfel, fiica lui Dan Voiculescu nu face aprecieri despre justetea actiunii Fiscului, de evacuare a postului de televiziune, insa le-a transmis angajatilor sa mearga mai departe, potrivit unui mesaj preluat de Pagina de Media:

"Dragi colegi,

Nu voi comenta aici justetea sau injustetea actiunii ANAF de ieri.

As vrea insa sa va spun cateva cuvinte despre NOI. Am trecut prin multe incercari impreuna, pe care le-am depasit prin solidaritatea si seriozitatea care ne caracterizeaza. Am iesit de fiecare data mai puternici, mai uniti, mai intelepti. Si am ramas NOI. Pe NOI nu ne defineste o cladire, nu ne valideaza o hartie, nu ne intimideaza un ordin. Pentru ca pe NOI ne unesc valori comune, idei frumoase, responsabilitati care ne obliga si ne onoreaza.

Am invatat ca incercarile prin care treci au rolul sa iti arate cat de puternic esti. Ce am fi fara curaj? Ce am fi fara demnitate? Cei care mizeaza pe faptul ca vom lasa capul in jos, mizeaza gresit.

Tuturor celor care sunt mereu creativi, plini de haz, optimisti, care creeaza programe de divertisment senzationale si ne surprind prin resurse nelimitate, dar si tuturor celor care nu au ales calea mai usoara - voua, colegilor mei - am sa va adresez trei cuvinte: MERGEM MAI DEPARTE"

ANAF cere Antena 3 sa evacueze sediul in 5 zile: Jale mare in direct cu Gadea, Badea, Ursu, Grecu

In scandalul Antena 3 - ANAF intervine si CNA: Dezinformare si santaj public!

ANAF a notificat oficial, luni, conducerea celor 5 televiziuni detinute de familia Voiculescu ca trebuie sa paraseasca cele doua cladiri in care isi desfasoara activitatea in prezent, pentru ca ele sa fie valorificate in vederea recuperarii prejudiciului de 60 de milioane de euro stabilit de instanta in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

La scurt timp, vedetele postului au sustinut ca se incearca intreruperea emisiei, din ratiuni oculte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Camelia Voiculescu mesaj Antena 3, #evacuare sediu Antena 3, #ANAF evacuare Antena 3 , #Antena 3