Scantei la sedinta CNA despre cazul Antena 3 - Iglesias Jr: Nu a stiut cine e Basescu. Si-o merita!

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 21:01
6309 citiri
Scantei la sedinta CNA despre cazul Antena 3 - Iglesias Jr: Nu a stiut cine e Basescu. Si-o merita!
Foto: Antena 3/Arhiva

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, marti, editia "Sinteza zilei" in care Julio Iglesias Jr. a spus "Jos Basescu", repetand aceste cuvinte la solicitarea realizatorului Mihai Gadea, cazul fiind dus insa in derizoriu, dupa ce avocatul Antena 3 a sustinut ca artistul s-a dus nepregatit in emisiune, nestiind cine este Traian Basescu.

In urma difuzarii emisiunii respective, CNA a primit 21 de reclamatii.

Sesizarile s-au referit la momentul in care realizatorul Mihai Gadea l-a pus pe Julio Iglesias Jr. sa rosteasca in limba romana "Jos Basescu".

Clipul in care Iglesias Jr. spune "Jos Basescu!", din nou pe YouTube

Avocatul Antenei 3: Iglesias Jr a venit nepregatit

Discutiile privind acest caz s-au accentuat in sedinta CNA de marti in momentul in care Daniel Ionascu, avocatul televiziunii Antena 3, a spus ca Julio Iglesias Jr. a mers nepregatit in emisiunea "Sinteza zilei".

"Atunci cand te numesti asa cum s-a numit domnul si vii si faci furori mondiale si te prezinti intr-o emisiune in halul asta, ti-o meriti", a spus avocatul Daniel Ionascu.

Aceasta afirmatie i-a nemultumit pe membrii CNA Valentin Jucan si Dorina Rusu.

"Ei, iertati-ma, Julio Iglesias nu s-a ridicat la nivelul lui Mihai Gadea", a afirmat Valentin Jucan. "Pleci de la prezumtia ca dumneavoastra sunteti un om de bun-simt, ca ma insel, intr-adevar mi-o merit. Ma inseli o data, sa-ti fie rusine, ma inseli de doua ori, sa-mi fie rusine", a mai spus Jucan.

Aberatia zilei: Anti-basist fara voie ridiculizat la Antena3 (Video)

Schimb de replici cu scantei

La randul sau, avocatul l-a intrebat pe Jucan: "Stiti comunicatul dumnealui de presa (al lui Iglesias - n.red.), ca nu stia cine este domnul Traian Basescu. Dupa zece ani de zile in Europa, nu stii cine e Traian Basescu?".

Insa Valentin Jucan i-a raspuns ca Julio Iglesias nu avea nicio obligatie sa stie cine este Traian Basescu.

"Julio Iglesias nu s-a dus la TV Garla, unde, cum sa spun, iti pui niste semne de intrebare: 'Oare cine sunt oamenii astia?' (...) Cand te duci in studioul celui mai mare trust de presa dintr-o tara nu te astepti la golanii din astea. Serios. Eu cand ma duc in club ma astept sa aud injuraturi. Cand ma duc in biserica, cu siguranta nu. Dar cand il aud pe popa ca vine si ma da dracului, cam ce parere trebuie sa am? Te astepti acolo unde stii ca poti sa intampini (probleme - n.red.).

Dar cand ti se prezinta ca e cel mai mare trust, seriozitate, cea mai mare audienta, n-ai cum sa te gandesti ca poti fi indus in eroare si mai ales sa fii pregatit in legatura cu cine a fost presedintele Romaniei. Pai, atunci, scuzati-ma, ar trebui sa stie si ce numar poarta la pantofi ElElena Udrea...) Este ridicol", a spus Valentin Jucan, precizand ca vrea sa duca in derizoriu aceasta discutie, pentru a-l face sa inteleaga pe avocatul televiziunii Antena 3 ce vrea sa spuna, avand in vedere modul in care a pus problema acesta din urma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#sedinta CNA Gadea Iglesias Jr, #CNA emisiune Gadea Iglesias Jr, #Gadea jos Basescu Iglesias Jr , #Antena 3
Comentarii
Poza bengosul2007
bengosul2007
rank 5
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Si cat plateste popa Gadea pentru mitocania facuta la Antena3 ?