Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Vicele CNA, dupa discutiile cu ANAF: Publicul trebuie sa-si urmareasca in continuare programele preferate

Marti, 23 Februarie 2016, ora 18:27
3103 citiri
Vicele CNA, dupa discutiile cu ANAF: Publicul trebuie sa-si urmareasca in continuare programele preferate
Foto: Facebook/ANAF

Vicepresedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Rasvan Popescu, a declarat, marti, ca intalnirea cu reprezentantii ANAF a avut caracter informativ, motiv pentru care acesta nu a dorit sa dea detalii legate de ce s-a discutat.

"Ne-am informat reciproc asupra legislatiei noastre, a evolutiei situatiei create in legatura cu cele cinci posturi de televiziune apartinand grupului Antena, a procedurilor in curs. Important este ca in acest context fara precedent sa se evite riscul unei situatii nedorite de nimeni, aceea a unei eventuale intreruperi de emisie. Publicul trebuie sa poata sa-si urmareasca in continuare programele preferate", a precizat Popescu, inaintea sedintei CNA de marti, potrivit Mediafax.

Declaratiile lui Rasvan Popescu vin in contextul in care CNA nu a transmis nicio concluzie de la intalnirea cu ANAF de luni, desi sedinta de saptamana trecuta in care s-a discutat cu reprezentantii Antenelor a fost publica.

CNA a discutat situatia Antenelor: Gadea, Badea, Ursu si Alexandrescu cer sprijin in fata ANAF

Singurul care a publicat cateva informatii pe Facebook a fost Valentin Jucan, membru in CNA. Acesta a precizat ca la intalnirea care a avut loc luni la sediul CNA au venit, pentru a raspunde la intrebari si a furniza argumente, Toma Costreie, director general al ANAF Bucuresti, si Ciprian Tepan, director Directia Juridica ANAF Bucuresti.

Pentru ca scandalul continua, iar CNA nu a remis un punct de vedere oficial in care sa prezinte concluziile intalnirii de luni, mai exact sa spuna daca a fost sau nu afectata libertatea de exprimare a televiziunilor postului Intact, ingrijorare manifestata nu doar de CNA, ci si de mare parte din clasa politica, Ziare.com l-a contactat pe Valentin Jucan pentru a afla detalii de la intalnirea cu ANAF.

Exclusiv Realitatea din spatele scandalului Antena3: Ce explicatii si documente a prezentat ANAF la sedinta CNA

"Dansii au fost foarte clari, extrem de expliciti. Eu am spus inca de la inceput ca mi se pare o lipsa de corectitudine din partea Consiliului modul in care procedeaza. Joi, au fost audiati reprezentantii trustului Intact cu toata presa de fata, astfel incat mesajul celor de la Intact a putut sa mearga cu rapiditate in zona presei, mai putin explicatiile de care ar fi fost nevoie chiar atunci.

In schimb, noi am avut ieri o intalnire informala cu reprezentatii ANAF in care s-au adus clarificari care nu ajung la opinia publica. Intr-un fel se procedeaza cu trustul Intact si in alt mod se procedeaza cu ANAF. Din punctul meu de vedere, pentru ca este o relatie colegiala intre institutii, puteam sa ii audiem impreuna, deodata, cu presa de fata", a comentat Valentin Jucan.

ANAF raspunde acuzatiilor Antenei 3: Cum s-a petrecut, de fapt, descinderea "in forta" (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#discutii CNA ANAF, #Rasvan Popescu discutii ANAF , #Antena 3
Comentarii