Catalin Tolontan si Iulian Comanescu, premiati la RoBlogFest 2010

Sambata, 27 Martie 2010, ora 21:38
2280 citiri
Catalin Tolontan si Iulian Comanescu, premiati la RoBlogFest 2010

Blogurile jurnalistilor Catalin Tolontan si Iulian Comanescu au fost premiate, vineri seara, la editia 2010 a RoBlogFest la categoriile Profesional - Blog despre comunicare (media & advertising) si, respectiv, Profesional - Blog de jurnalist.

Cei doi au fost premiati in categorii jurizate, scrie Cotidianul, care citeaza Mediafax. De asemenea, tot la categoriile jurizate, mongolia.ro a primit premiul la categoria Profesional - Blog foto, in timp ce la categoria Profesional - Blog cultural (literatura, istorie) premiul a fost obtinut de veiozaarte.ro.

La categoria Profesional - Blog de design/creatie castigator a fost desemnat KitBlog.com, in timp ce doc.hotnews.ro a fost premiat la categoria Profesional - Blog despre politica.

Printre castigatorii categoriilor jurizate se mai numara riscograma.ro, la Profesional - Blog despre business, si Web-Analytics. ro, la Profesional - Blog despre tehnologie.

La categoria Comunicare si Social Media - Blog de brand/produs castigator a fost desemnat BMWBLOG.ro, in timp ce AvonSpaceblog.ro a fost premiat la Comunicare si Social Media - Blog de companie.

De asemenea, Monden.info a primit premiul la Comunicare si Social Media - Social media: Twitter pentru o companie, in timp ce Academia Catavencu a fost premiata la Comunicare si Social Media - Social Media: Facebook pentru o companie.

Totodata, concursLG. ro a primit premiul la Comunicare si Social Media - Comunicare: best use of social media intr-un mix de comunicare, in timp ce cinemaLG.ro a prmit premiul la Comunicare si Social Media - Comunicare: campanie pe social media.

In ceea ce priveste blogurile votate de utilizatori, la categoria Personal & Infotainment - Blog colectiv, castigator a fost desemnat blogul DailyCotcodac.ro.

Pe de alta parte, la Personal & Infotainment - Blog sub 18 ani, castigatorul este kristofer93.com. La categoria Personal & Infotainment - Blog de muzica a fost premiat BlackSheepSound.ro, in timp ce la Personal & Infotainment - Blog culinar castigator a fost blogul gospodini.blogspot.com.

Totodata, filmetari.ro a fost premiat la Personal & Infotainment - Blog de filme, in timp ce FootballClub.ro a primit premiul la categoria Personal & Infotainment - Blog de sport. La Personal & Infotainment - Blog travel castigator a fost desemnat Viajoa.ro, in timp ce la Personal & Infotainment - Blog de fashion castigator este blogul ALOMoDa.ro.

DailyCotcodac.ro a fost desemnat castigator la Personal & Infotainment - Cel mai popular blog.

Prima editie a RoBlogFest a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

Citeste si:
Viorica Dăncilă răspunde acuzațiilor lui Liviu Dragnea: „Eu am pierdut tot, guvernarea, partidul. Nu fac parte din sistem”
Viorica Dăncilă răspunde acuzațiilor lui Liviu Dragnea: „Eu am pierdut tot, guvernarea, partidul. Nu fac parte din sistem”
Fostul premier și lider PSD Viorica Dăncilă a răspuns la declarații lui Liviu Dragnea de duminică, 19 septembrie, când a acuzat-o pe aceasta că ar fi fost „preluată complet de SPP și...
Desființarea pensiilor speciale pentru primari, respinsă în masă în Camera Deputaților. A votat contra până și trimisul AUR în grevă parlamentară
Desființarea pensiilor speciale pentru primari, respinsă în masă în Camera Deputaților. A votat contra până și trimisul AUR în grevă parlamentară
Proiectul USR PLUS pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor a primit aviz negativ marți, 21 septembrie, de la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, după ce PSD,...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
vanghelicax
rank 3
nu inteleg de ce se cenzureaza ziaristii in a comenta un caz aflat in analiza procuraturii sau justitiei...