Ziare.com

Click FM, inchis oficial - Ce licente a mai ridicat CNA

Joi, 18 Iulie 2013, ora 20:05

   

Click FM, inchis oficial - Ce licente a mai ridicat CNA
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) reunit intr-o sedinta publica, joi, a retras licenta postului de radio Click FM, dupa ce reprezentantii acestuia nu au depus documentele necesare pentru prelungire, in termenul legal. Retragerea licentei este echivalenta cu inchiderea oficiala a postului.

De asemenea, conform CNA, s-a decis retragerea licentei audiovizuale pentru postul Dolce Movie Fun/Bucuresti (satelit), dar si pentru AXA CINEMAR TV/Baia Mare, Vertical TV/Braila, TV Sinaia/Sinaia, Alpha TV/Focsani, Realitatea TV/Ramnicu Valcea, Realitatea TV/Focsani, Radio Guerrilla/Sibiu, Radio Guerrilla/Turnu Magurele, Actionstar/Bucuresti, Comedystar/Bucuresti, Cinestar/Bucuresti, Atlas TV/Cluj-Napoca, Focus TV/Baia Mare, Media TV/Mangalia, IMPULS/Bacau.

Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in situatia in care titularul nu incepe difuzarea serviciului de programe, in conditiile stabilite prin licenta, in termen de 12 luni de la obtinerea licentei audiovizuale - Consiliul poate acorda doua prelungiri succesive de cate 6 luni in situatii justificate.

De asemenea, se poate ridica licenta audiovizuala cand titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului, se mentioneaza pe pagina oficiala a institutiei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 694 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor