Cum a ajuns Aliodor Manolea din reclamant reclamat, la CNA

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 21:08
2849 citiri
Cum a ajuns Aliodor Manolea din reclamant reclamat, la CNA
Foto: Arhiva

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va sesiza Colegiul psihologilor in legatura cu afirmatiile facute de psihologul Aliodor Manolea despre Traian Basescu, difuzate in reluare, pe 3 decembrie, in emisiunea "Sinteza zilei".

La sfarsitul anului trecut, in "Sinteza Zilei" au fost difuzate in reluare pasaje din interviul pe care Victor Ciutacu i l-a luat lui Manolea, in iulie 2012, in care invitatul vorbea despre relatia pe care a avut-o cu Traian Basescu in timpul campaniei electorale.

Pe de alta parte, in editiile din 3 si 4 decembrie ale emisiunii "Sinteza zilei", moderatorul Mihai Gadea si invitatul Mugur Ciuvica s-au referit la Aliodor Manolea folosind cuvantul "vrajitor", relateaza Mediafax.

Ulterior, Aliodor Manolea a sesizat CNA, fiind nemultumit ca a fost asociat cu termenul "vrajitor" si a reclamat faptul ca postul de televiziune nu i-a acordat drept la replica, asa cum a cerut.

In urma discutiei, membrii CNA au decis, insa, in sedinta de luni a Consiliului, ca nu se justifica acordarea unui drept la replica in acest caz. Toti membrii CNA au votat impotriva acordarii dreptului la replica solicitat de Aliodor Manolea.

"Mi-e greu sa ma hotarasc daca este cazul sa se acorde un drept la replica, pentru ca ma impresioneaza faptul ca acest parapsiholog face dezvaluiri despre un pacient, indiferent cine este pacientul", a spus membrul CNA Christian Mititelu, referindu-se la redifuzarea interviului in care Aliodor Manolea vorbea despre Traian Basescu.

"In mod normal, Colegiul psihologilor ar trebui sa se autosesizeze", a spus, la randul sau, membrul CNA Cristina Trepcea.

"Poate ar trebui sa sesizam noi Colegiul psihologilor", a spus Narcisa Iorga, membru al CNA.

"Nu era vorba despre un pacient", a spus, insa, Rasvan Popescu, membru al CNA, referindu-se la faptul ca Traian Basescu a fost "un client" al lui Aliodor Manolea.

"Pai daca nu era pacient, atunci el nu e parapsiholog, e vrajitor", a completat Christian Mititelu.

Insa, in urma discutiilor, la propunerea Narcisei Iorga, CNA a decis sa sesizeze Colegiul psihologilor in acest caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Aliodor Manolea reclamat Colegiul psihologilor, #Aliodor Manolea vrajitor, #Aliodor Manolea interviu Basescu , #CNA