Decizie senzationala a CNA: DDTV ramane in aer, Dan Diaconescu ramane fara bani (Video)

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 17:02
4516 citiri
Decizie senzationala a CNA: DDTV ramane in aer, Dan Diaconescu ramane fara bani (Video)

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de marti, ca emisia postului DDTV sa ramana suspendata, pentru ca Dan Diaconescu nu a reusit sa ii convinga pe membrii CNA ca merita sa transmita din nou.

Decizia a venit dupa ce CNA a retras zilele trecute, autorizatia de emisie a postului, care a transmis de la Vatican pana in momentul in care si-a schimbat grila de programe.

Mai mult, Dan Diaconescu a primit si o amenda in valoare de 100.000 de lei, deoarece a schimbat grila postului TV fara sa anunte Consiliul in prealabil, transmite Realitatea TV.

DDTV va ramane suspendat pentru urmatoarele cinci zile, apoi Dan Diaconescu este asteptat din nou la sediul CNA, pentru a-i convinge pe membrii Consiliului ca merita sa isi obtina licenta inapoi.

"N-am inteles mare lucru din sedinta, desi ma pricep la acest domeniu de activitate. Eu fac televiziune inainte ca domnii de la CNA sa stie ce inseamna", a declarat Diaconescu.

Motivul pentru care postul DD TV a ramas suspendat a fost ca Dan Diaconescu nu a avut la el toate documentele cerute de CNA, printre care s-au numarat si niste "casete-martor" din ultima saptamana.

"Televiziunea nu mai emite de o saptamana. Ce sa prezint, casete goale? Daca aduceam toate aceste documente, probabil mi se cerea o cravata uni violet si nu una violet cu picatele", a explicat el.

Intrebat daca va aduce pana luni documentele solicitate de Consiliu, Dan Diaconescu a raspuns ca va incerca sa faca acest lucru. "Imi iubesc tara enorm, dar ii urasc pe ciocoii care o conduc. Dar o sa vin sa apar dreptul oamenilor de a munci in Romania", a mai spus acesta.

Dan Diaconescu, plangere penala impotriva presedintelui CNA

De asemenea, el a depus luni la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui CNA Laura Georgescu, pe care a acuzat-o de abuz in serviciu pentru suspendarea postului TV.

Dan Diaconescu incaiera CNA: Membrii Consiliului depun plangere penala pe numele sefei lor

In plus, membrii CNA au amenintat saptamana trecuta ca vor depune, de asemenea o plangere penala pe numele lui Georgerscu, pentru ca aceasta a cerut unui operator de satelit sa intrerupa emisia DDTV fara a se consulta inainte cu ceilalti colegi.

Televiziunea OTV a inceput sa emita din Italia vineri noapte, pe frecventa de satelit a postului DD TV, insa cu o grila modificata. CNA nu a fost notificat in prealabil, drept urmare Consiliul i-a suspendat postului dreptul de a mai emite.

Citeste si:
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la şedinţa de luni, 6 decembrie, a coaliţiei de guvernare, s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze....
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre politicienii care l-au sfătuit pe Florin Cîțu să facă un pas în spate, în negocierile cu cei de la PSD, spunând că, dacă ar fi insistat să rămână premier, ar fi fost...