Ziare.com

Realitatea din spatele scandalului Antena3: Ce explicatii si documente a prezentat ANAF la sedinta CNA

de Camelia Badea
Marti, 23 Februarie 2016, ora 12:44

   

Realitatea din spatele scandalului Antena3: Ce explicatii si documente a prezentat ANAF la sedinta CNA
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a transmis saptamana trecuta o scrisoare ANAF in care a cerut explicatii cu privire la evacuarea televiziunilor din trustul Intact. Daca sedinta in care reprezentantii Antenelor a fost publica, despre intalnirea cu ANAF, care a avut loc luni, nu s-a scos o vorba.

Singurul care a publicat cateva informatii pe Facebook a fost Valentin Jucan, membru in CNA. Acesta a precizat ca la intalnirea care a avut loc luni la sediul CNA au venit, pentru a raspunde la intrebari si a furniza argumente, Toma Costreie, director general al ANAF Bucuresti, si Ciprian Tepan, director Directia Juridica ANAF Bucuresti.

Pentru ca scandalul continua, iar CNA nu a remis un punct de vedere oficial in care sa prezinte concluziile intalnirii de luni, mai exact sa spuna daca a fost sau nu afectata libertatea de exprimare a televiziunilor postului Intact, ingrijorare manifestata nu doar de CNA, ci si de intreaga clasa politica, Ziare.com l-a contactat pe Valentin Jucan pentru a afla detalii de la intalnirea cu ANAF.

CNA a discutat situatia Antenelor: Gadea, Badea, Ursu si Alexandrescu cer sprijin in fata ANAF

Acuzatii publice, aparare nepublica

Desi la adresa ANAF au fost lansate acuzatii extrem de grave, inclusiv premierul si presedintele Romaniei criticand modul in care Fiscul a actionat lunea trecuta, cand a notificat trustul Intact cu privire la evacuare, argumentele institutiei, prezentate in sedinta de luni a CNA, nu au fost date publicitatii.

"Dansii au fost foarte clari, extrem de expliciti. Eu am spus inca de la inceput ca mi se pare o lipsa de corectitudine din partea Consiliului modul in care procedeaza. Joi, au fost audiati reprezentantii trustului Intact cu toata presa de fata, astfel incat mesajul celor de la Intact a putut sa mearga cu rapiditate in zona presei, mai putin explicatiile de care ar fi fost nevoie chiar atunci.

In schimb, noi am avut ieri o intalnire informala cu reprezentatii ANAF in care s-au adus clarificari care nu ajung la opinia publica. Intr-un fel se procedeaza cu trustul Intact si in alt mod se procedeaza cu ANAF. Din punctul meu de vedere, pentru ca este o relatie colegiala intre institutii, puteam sa ii audiem impreuna, deodata, cu presa de fata", a comentat Valentin Jucan.

ANAF raspunde acuzatiilor Antenei 3: Cum s-a petrecut, de fapt, descinderea "in forta" (Video)

ANAF nu renunta. Zeci de solicitari trimise aiurea de Antene

Intrebat daca ANAF bate in retragere in urma scandalului creat, Valentin Jucan a precizat ca reprezentantii Fiscului au subliniat faptul ca vor aplica legea in continuare.

"Cei de la ANAF au spus foarte clar: orice ar fi, rolul lor legal este acela de a valorifica bunurile confiscate ca urmare a X,Y,Z situatii. Directorul general ANAF Bucuresti ne-a spus ca procedura de scoatere la vanzare a imobilelor care sunt deja in proprietatea statului va fi dusa la capat. Ne-a mai aratat foarte clar ca ANAF nu are nicio competenta in a negocia inchirierea spatiilor respective.

Conform legii, ANAF trebuie sa valorifice si, tot conform legii, valorificarea se face prin vanzare, nu altfel.

Deci acele solicitari de inchirere transmise de trustul Intact catre ANAF nu au nicio baza legala. Ba, mai mult, stiti ca toata saptamana trecuta cei de la Antena 3 au spus ca au transmis zeci de solicitari catre institutiile statului, la care nu li s-a raspuns. Acelasi lucru a subliniat si senatorul Serban Nicolae de la tribuna camerei superioare a Parlamentului, spunand ca ii da premierului copii dupa toate solicitarile Intact.

Ei bine, reprezentantii ANAF au prezentat luni documente in fata CNA, toate comunicarile facute si ele arata in felul urmator: catre presedintele ANAF, catre directorul regionalei Bucuresti, catre directorul ANAF Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 s.a.m.d. O insiruire a tuturor functiilor din cadrul ANAF. Tot la adresant erau trecute inclusiv comisiile pentru valorificare imobiliara, care nu au nicio legatura cu aceasta situatie.

Firesc era sa primeasca un raspuns si l-au primit de la varful conducerii ANAF, nu si de la cei din subordine. Informatia vehiculata cum ca ANAF nu a raspuns este una falsa", ne-a declarat Valentin Jucan.

ANAF vs. Antene: Fiscul scoate la licitatie bunurile confiscate in dosarul lui Voiculescu

ANAF vs Antene - Ministrul Justitiei: Recuperarea prejudiciului, cel mai important lucru (Video)

Cum au actionat executorii fiscali. CNA, rugat sa se sesizeze cu privire la minciunile difuzate

Valentin Jucan a prezentat si informatiile oferite de cei doi directori din ANAF Bucuresti cu privire la modul in care s-a actionat lunea trecuta, cand s-a declansat scandalul.

"Pentru ca in atributiunile mele de membru CNA nu intra sa ma intereseze modul in care ANAF isi pune procedurile, am intrebat clar: Exista in acest moment posibilitatea reala ca vreuna sau toate televiziunile Intact sa ajunga sa fie nevoite, din motive tehnice, de relocare, sa isi intrerupa semnalul?

Raspunsul a fost: 'Domnilor, notificarea transmisa saptamana trecuta, conform textului de articol invocat chiar in notificare, se refera la evacuarea spatiului de buna voie, voluntara. Noi le-am cerut celor de la Intact sa evacueze cladirile de buna voie'.

Un lucru foarte important este faptul ca dansii, cand au mers sa transmita notificarea, au facut-o pentru circa 50 de firme, care isi au sediul social in acea cladire pe care ei trebuie sa o vanda, nu s-au dus numai la Intact. Tot dansii au aratat ca cele 4 masini cu executorii fiscali au fost repartizate la mai multe locatii. Pentru ca trebuia ca notificarile sa fie inmanate unei persoane cu responsabilitate din cadrul ANAF, de la locatiile respective au fost trimisi de angajati, unul cate unul, la sediul central.

Au intrat inauntru, au stat intr-o sala de consiliu, dupa 'un timp mai mult decat rezonabil in care am asteptat si nimeni nu ne-a bagat in seama', ca sa il citez pe domnul director ANAF, au intrebat cu cine se poate discuta. Legitimarile s-au facut pentru ca notificarile trebuiau facute la vedere si e nevoie de martori. Asa e peste tot. Martorii au fost de acord si s-au legitimat", ne-a declarat Valentin Jucan.

In plus, acesta a subliniat faptul ca reprezentantii Fiscului au cerut CNA sa se autosesizeze cu privire la minciunile difuzate in spatiul public de televiziunile din trustul Intact.

"Dansii ne-au explicat aceste lucruri pentru ca noi, membrii CNA, sa vedem realitatea din spatele saptamanii care a trecut. Mai departe, dansii au si spus ca informatiile difuzate de Antena 3 le-au adus prejudicii si ca asteapta totusi de la noi sa ne sesizam, avand in vedere ca am stiut sa le transmitem o scrisoare pentru a ne da lamuriri, si dansii asteapta sa ne sesizam in legatura cu informatiile false care au fost vehiculate", a explicat Valentin Jucan.

Kovesi sesizeaza CSM in cazul Antena3: Induc in eroare opinia publica

Cine a castigat licitatia organizata de Antena 3?

Ce urmeaza?

Un alt lucru pe care l-au clarificat directorii ANAF Bucuresti a fost aspectul privitor la procedurile de evacuare, ne-a mai declarat Jucan.

"Au spus ca nu exista posibilitatea ramanerii televiziunilor acolo, pentru ca acele imobile, ca sa poata fi vandute, trebuie sa fie libere de sarcini si in ele sa nu existe ocupanti.

Dupa cum se poate observa, in acest moment, Antena 3 emite din sediul respectiv, nimeni nu i-a scos cu forta. Lucrul cel mai important este faptul ca domnul director al regionalei Bucuresti ne-a spus ca televiziunile trustului Intact vor ataca in instanta procedurile de evacuare. Abia dupa ce instanta se pronunta asupra evacuarii, cu sentinta in mana, ANAF poate sa se adresez unui executor judecatoresc, care sa puna in aplicare evacuarea silita.

Iar acest lucru, cu marja de eroare cuvenita, pentru ca vine si vacanta judecatoreasca, ar putea sa dureze circa 6-7 luni. Deci tot circul cu 'maine ni se taie gazul, suntem scosi in strada' este un fals. Orice ar face televiziunile Intact, ele nu sunt in situatia de a-si intrerupe semnalul", a adaugat Jucan.

De altfel, membrul CNA a explicat inca de saptamana trecuta in ce conditii un post isi poate intrerupe emisia.

In ce caz isi pierde Antena 3 licenta sau isi intrerupe emisia

Concluziile CNA? Nu exista

Intrebat care a fost rezultatul intalnirii de ieri si daca CNA va spune public daca a fost sau nu afectata libertatea de exprimare a televiziunilor Intact, Valentin Jucan a raspuns: "Nu a fost nicio concluzie".

"In afara de faptul ca multi inghiteau in sec cand vedeau ce ne arata reprezentantii ANAF cu documente, nu a fost nicio concluzie. Tocmai de aceea, am spus inca de la inceput ca trebuia sa discutam cu toate partile si eventual sa transmitem un punct de vedere public al CNA, in calitate de unica autoritate de reglementare in domeniul audiovizualului.

Sa spunem 'consideram ca...' si 'solutiile sunt...'. Asta nu s-a intamplat si nici nu se va intampla. Vicepresedintele CNA a solicitat ca, eventual, daca mai apar noi date, noi pasi in procedurile ANAF, sa fim informati", a explicat acesta.

Intrebat in ce calitate a cerut CNA sa fie informat in legatura cu procedurile desfasurate de ANAF, Valentin Jucan a recunoscut ca nu are un raspuns.

"Eu am spus: 'Care sunt competentele noastre si cum de inversam rolul pe care il avem?! Daca exista o problema, comunicarea sa vina din partea radiodifuzorului. El trebuie sa ne puna la dispozitie documente, sa se planga. Nu sa obligam noi ANAF sa ne puna in 'cc' la email si sa ne trimita pasii pe care ii are de facut", a comentat acesta.

Antena 3 ameninta doi jurnalisti cu plangere la Combaterea Discriminarii pentru "nazism"

PRO a mutat 6 televiziuni intr-o luna. Intact incepuse relocarea

De asemenea, intrebat cum a putut trustul PRO sa isi mute 6 televiziuni in decurs de o luna sau Realitatea sa transmita din cort, iar trustul Intact sustine ca nu se poate muta fara intreruperea emisiei, Valentin Jucan a subliniat faptul ca in acest ultim caz "expresia 'se muta televiziunile' nu este corecta".

"Tot ceea ce trebuie sa faca cei de la Intact este sa mute un studio in care se centralizeaza productiile celorlalte televiziuni. Ei nu isi muta studiourile, in cladirile despre care discutam ei nu au studiouri, au la Romexpo, au la Excelsior... S-a creat o psihoza. Toata lumea isi imagineaza ca se muta butaforii, oameni, schele, scaune, cablurile Danei Grecu, se iau in spate si se duc undeva pe camp.

Televiziunile din trustul Intact stiu inca din 2014 ca urmeaza sa se intample asta si au facut deja foarte multe schimbari si relocari. Ei sunt pregatiti de acest lucru, drept dovada in sedinta din 12 ianuarie a acestui an, sediul social a fost mutat in Bulevardul Ficusului. Deci, pas cu pas, dansii au facut niste demersuri. Ca acum urla este o alta discutie. Dar ei stiau. Iar mutarea nu se produce.

In schimb, ceea ce au facut cei de la PRO a fost intr-adevar o mutare. In afara de studiourile de la Buftea, toate televiziunile din cadrul trustului PRO s-au mutat. Acum nici macar nu discutam de asa ceva, discutam de o regie care centralizeaza productii si trebuie mutata.

Dar, scuzati-ma, cum au emis din cort cei de la Realitatea TV? Eu nu sugerez ca aici trebuie sa se ajunga, dar ieri au fost aici niste reporteri de la Antena 1 si intrebau: 'Ar trebui sa ne temem ca ramanem fara slujbe?' si le-am spus: 'Intrebati-va sefii, pentru ca ei sunt cei care decid pana unde merg cu aceste solutii extreme. Intreruperea semnalului nu tine nici de ANAF, nici de CNA, tine exclusiv de vointa celor de la trustul Intact'.

Si chiar vreau sa fac o distinctie. Acolo este vorba despre un 'grup organizat' de 5-8-10 persoane, cate sunt, (si citez aici din dosarul de santaj RCS&RDS vs Intact si din dosarul in care a fost condamnat Dan Voiculescu), care au dus trustul Intact in situatia in care se afla. Toti cei de buna credinta care lucreaza acolo ar trebui sa isi intrebe sefii, nu pe noi de la CNA sau pe cei de la ANAF, daca isi vor pierde slujbele", a conchis Valentin Jucan.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 17240 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
24 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Exclusiv - Realitatea din spatele scandalului Antena3: Ce

explicatii si documente a prezentat ANAF la sedinta CNA"
- trustu' intact , minciuna , shantaj , manipulare !:o(((

 

Acsta-i un articol bazat pe afirmatiile unui individ ce si-a

...aratat pubic aversiunea catre Antene. Ca ziare.com il ia in considerare, nu-i de mirare. Sint parteneri in manipulari, in distrugeri, in minciuni mizerabile. Eo lupta pe care cei de la ziare.com si partenerul sau, opierd pas cu pas. Astia n-au vazut un desant de la ANAF care sa aduca o hirtie?

 

La acest articol nu trebuie admise comentarii.

.

 

Mama ei de manipulare ...

Linșajul mediatic la Antena 3 continuă, ziare.com iși face datoria publicand spusele unui individ din CNA care injură Antena 3 pe unde apucă!
P.S. Despre miliardele de euro dispărute in epoca Băsescu, vorbim și noi ? Ne spune Breazu?!?

Pai hai sa vorbim despre miliardele

disparute in perioada lui Basescu, stimabile bengosul2007. Sa incepem cu Felix. 60 de milioane furate numai de la ICA, exact in perioada Basescu, fapt confirmat deja de Instanta. Deci va convine, nu va convine, asta este deja batuta in cuie. A decis Instanta. Apoi, Autostrada Transilvania. Unde este autostrada bengosul2007? Ca nu este, dar a fost platita de cateva ori deja. Tot in vremea lui Basescu, dar nu asta a furat banii Autostrazii Transilvania ci Nastase, ala de la voi, de la PSD. Unde sunt Rafinariile Romaniei, bengosul2007? Ca nu mai sunt ale Romaniei. Sunt, dar vandute pe baza de spaga tot de Nastase, tot sub Basescu, dar tot de PSD. Cam toata Agricultura Romaniei nu mai este in proprietatea taranului roman, asa cum ar fi firesc. Aici nu mai este implicat Basescu, aici furt 100% PSD. Cu Iliescu la butoane. Industria Romaniei, identic. Vezi bengosul2007, ti-am prezentat deja mii de miliarde, nu doar miliarde furate. Toate fie direct de PSD, fie complice PSD, fie doar coordonate de PSD.

@bengosul - "mama ei de manipulare"

Ai dreptate. Manipularea orchestrata de A3 continua cu concursul CNA! Mi se pare abject de-a dreptul ce se intimpla si sa mai continui sa suporti aceasta cloaca numita A3 iar argumentatia e simpla:

Bengosul spune ca e manipulare dar ignora faptul ca nu ANAF si nu Jucan a cerut ca intilnirea sa fie cu usile inchise, adica fara presa, in timp ce intilnirea cu A3 cind au venit la CNA sa-si jeleasca in public presupusele abuzuri a fost facut cu presenta presei!

Asta e metoda clasica de-acum a A#, ataca furibund si repetat proferind minciuni sau adevaruri ciuntite dar nu acorda NICIODATA dreptul la replica. Cei care nu urmaresc altceva decit A3 nu au nici o posibilitate sa auda si partea atacata!

Deci Bengosule unde e manipularea?

Desteapta-te romane!

simt ca se poate incepe prohodul pentru

antene!
Slavit sa fie Domnul!

Cetatene european

Vad ca esti din nou pe baricade. Si, evident, ai mai identificat un "dumnan al poporului", ca uite, mai spune cate ceva important inca unul, unul important totusi, ca nu este chiar un vanzator de tigai la Obor, de exemplu, este un Membru al CNA. Si iata, aflam din nou si inca o data ca Antena 3 minte, Antena 3 dezinformeaza, Antena 3 manipuleaza. Sigur, dumneavoastra nu puteti intelege ca nu totul este alb la fel cum nu totul este negru, ca un cuvant, o situatie, o banuiala nu este in mod obligatoriu si exacta, corecta, indubitabila, chiar daca este cunoscuta sau prezentata la Antena 3, si daca trei oameni iti spun ca esti beat trebuie sa mergi la culcare. Nu, dumneata crezi ca spunand una, Lumea se va misca exact pe tonalitatea vocii dumitale, si ca este suficient sa crezi dumneata ca DA sau NU, ca sa se si intample automat acel DA sau NU. Prietene, esti cel putin obosit, du-te te rog la culcare. Si nu te mai uita la Antena 3, ca daca Antena 3 ar spune ca maine va avea loc Sfarsitul Lumii, dumneata inca de azi te vei sinucide crezand asta, sa poti primi un Certificat de Deces, ca fara asta nu vei mai fi primit la Judecata de Apoi, unde fericiti vor fi cei saraci. Cu duhul.

Un articol din care nu intelegi nimic.

Ex. ANAF catre ANAF.
Ei bine, reprezentantii ANAF au prezentat luni documente in fata CNA, toate comunicarile facute si ele arata in felul urmator: catre presedintele ANAF, catre directorul regionalei Bucuresti, catre directorul ANAF Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 s.a.m.d. O insiruire a tuturor functiilor din cadrul ANAF. Tot la adresant erau trecute inclusiv comisiile pentru valorificare imobiliara, care nu au nicio legatura cu aceasta situatie."
Hai sa ne exprimam in romaneste: Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a transmis saptamana trecuta o scrisoare ANAF in care a cerut explicatii cu privire la evacuarea televiziunilor din trustul Intact. Daca sedinta in care reprezentantii Antenelor a fost publica, despre intalnirea cu ANAF, care a avut loc luni, nu s-a scos o vorba. Intrebare : Unde a trimis o scrisoare ANAF ?Si doi : In care reprezentantii Antenelor...Intrebare : Ce au facut reprezentanti.....Nu intelegi nimic, mergeti la scoala dragilor.

Domnule Ioan din Chicago, judetul Giurgiu.

Este dreptul dumneavoastra si sa intelegeti, si sa nu intelegeti. Asta nu mai depinde nici de Antena 3, nici de ANAF. Depinde doar de dumneavoastra, daca si puteti intelege.

Ce treaba are CNA cu ANAF?

De ce se baga peste ANAF?

 

N-are nicio treaba CNA-ul cu ANAF-ul

Treaba oficiala a CNA-ului e sa supervizeze audiovizualul. Dar cum CNA-ul s-a privatizat pe sest. A sarit sa-si apere varanul sef

Tiganeala de la Antena3 a ajuns la fel de banala si plictisitoare ca

articolele despre Halep si starile ei nervoase.
Justitia va ordona executarea dispozitiilor sale, iar Antena3 se va muta acolo unde ii convine, cu arme si bagaje. Aceast oficina a securistului Voiculescu nu ma intereseaza, nu o urmaresc, nu astept nimic din partea ei. Poate doar sa dispara, sa inceteze manipularea pe care o face de ani de zile.
Aceasta dauneaza grav democratiei din RO si suceste mintea persoanelor de varsta a IIIa, nepregatite pentru a intelege ce se afla in spatele aburelilor Antenei3.

Nici TV-ul lui Dan Diaconescu nu a reprezenta vreo pierdere, nu vad de ce Antena3 ar fi altceva decat un cuib de mincinosi in slujba unui parnaias condamnat la 10 (zece) ani cu executare!

 

SUCCES, A.N.A.F-ului!

Romanii Nu au salarii, pensii, spitale, scoli, gradinite, cultura, educatie, invatamant, cercetare la nivel mondial, drumuri satesti asfaltate, drumuri nationale asfaltate, utilitati in zona rurala, chiar oraseneasca de multe ori! RECUPERATI JAFUL, dragi inspectori! Fara ajutorul dumneavoastra, Romania va fi ingropata in datorii incomensurabile! Nu ne puneti copii si urmasii la zid! NU participati la distrugerea Romaniei si a neamului romanesc! Au facut-o cu asupra de masura, timp de 25 de ani, predecesorii conducatori ai A.N.A.F-ului!

 

bravo, parerea!

Mai stam mult la mintea unora care nu-si dau seama de jaful la care este supus bugetul statului?Cand o sa-l vad pe Tariceanu dat jos din scaunul de presedinte al Senatului pt pros/tiile indrugate cu referire la recuperarea fraudelor?
Tara e condusa pe acest drum, se pare fara oprire, de distrugere vreme de peste un sfert de veac!
Cand se va trezi poporul asta caruia i se pun in carca fel de fel de taxe si impozite, pe care le fura unii precum Voiculescu?...In aacelasi timp pensionarii isi roaga moartea zi de zi pentru a scapa de chinul zilelor pe care sunt nevoiti sa le traiasaca!!

cetatene turmentat

1. comenteaza la subiect
2. incercarea de discreditare a celui care a furnizat informatiile nu diminueaza cu nimic veridicitatea lor
3. nu a fost o singura hartie ci 50. sunt 50 de firme in cladirile alea 2 si 11 oameni care sa obtina semnaturi si sa inmaneze somatiile de evacuare voluntare mi se par putini.
4. antenele nu se inchid cu toate ca ar fi foarte bine sa se intample.
5. oricat ai plange tu pe forumuri nu vei deforma realitatea si aici imi permit sa-ti reamintesc.
- antenele functioneaza in cladirea teatrului excelsior si in cele 2 standuri inchiriate la romexpo
- toata tiganeala asta incearca sa amane confiscarea si valorificarea averii lui voiculescu
- lui veceulescu i se rupe de tine si de toti telespectatorii antenelor. el vrea doar sa pastreze ce-a furat.
- in toamna poti vota cu wc-ul tau de partid psd si sa ii rogi frumos sa fure cei 60 de milioane si sa-i dea inapoi lui veceulescu
Sper ca acum esti lamurit, daca nu stii ce ai de facut. si nu .. nu iti doresc nimic de bine

 

Tipic !!!

O institutie a statului,CNA, ataca alta institutie a statului,ANAF !!!
De ce?
Pentru ca pune bete in roate infractorilor privati care jefuiesc statul!

 

ciutac neeuropean...

daca cna ar fi dat in direct intalnirea cu anaf,asa cum a facut cu latrina 3,nu si-ar mai fi dat nimeni cu parerea.
dar cna este mana in mana cu mincinosii latrinelor si nu le convine ca adevarul sa fie prezentat de catre anaf.

 

Cum adica "evacuarea spatiului de buna voie, voluntara" ?

Mei smecherilor de la ANAF cine va plateste gros sa bagati strambe ? Indirect Basescu , caci el a permis furtul la scara nationala , de fapt subminarea economiei nationale ( de aceea a si fost abrogata aceasta lege , nu Macovei ?).
Basescu sa fie judecat pt. toate dosarele (flota, casa din Mihaileanu, Nana, CEC, mormanul, Alro, Luxten, etc).
Parlamentul sa schimbe legea care zice " se presrie" dupa nu stiu cati ani.

 

N-am auzit de dosarul etc.

Sugestie pentru subiectivul de diseara, dezgropati dosarul etc.!

Dyana,

desigur, nici nu exista Dosarul etc. Dar, daca nu exista, dupa cum stim, se inventeaza ceva ce nu exista, dar numai si numai la Antena 3, astfel incat ce nu exista, chiar exista. Si cum apa, aerul si fraierul...

Depinde

"ca sa poata fi vandute, trebuie sa fie libere de sarcini si in ele sa nu existe ocupanti".
Nu cunosc legea in Romania, dar, in tarile spalate, chestia asta o decide cumparatorul. Cumparatorul poate sa negocieze cu cei care sunt acolo si, daca se inteleg, cumpara cladirea cu tot cu aia dinauntru, in baza unei chirii. Plus ca cladirea poate fi cumparata de chiriasi, motiv pentru care nu mai e nevoie sa-si mute tot calabalacul.
Poate ca unul cumpara cladirea goala, o inchiriaza la 50 de firme dintre care 25 dau faliment. Stiind ca Antenele isi platesc chiria, poate ii convine sa le tina acolo si sa incaseze banii.
Dar interesul e sa-i dea afara, sa-i pedepseasca.

 

Mai simplu.

Fam. Voiculescu plateste datoriile si nu mai au nici o durere de cap.

Antena 3 este o creatie a "clasei politice"

Atata timp cat aceasta parodie de "clasa politica", citeste adunatura de mafioti va continua sa existe, nu se va putea face nimic. Au nevoie de o trompeta pentru a se alege si realege si realege si realege, etc., etc. Mai exact pentru a ne minti incontinuu de vreo 25 de ani. Prima data a fost tevereu. "Ati mintit poporu' cu televizoru' ". Aia erau grosieri, necredibili. Nu puteau transmite ca era ceata. In felul acesta au aparut altii mult mai "stilati" pentru care manulalul manipualarii si dezinformarii maselor nu are secrete. In afara de Basescu, care i-a batut mar si i-a pus cu botul pe labe, reducandu-i la 0, altcineva nu a avut curajul sa-i infrunte. S-a ajuns ca o societate intreaga sa fie intoxicata cu un drog mediatic pe cat de perfid, pe atat de fals.

PS Atata timp cat Romania va fi o societate paupera si vai mama ei, cu oameni la limita saraciei cronice, se aplica perfect chestia antica: "da-le paine si circ", daca paine nu e, macar circ sa fie!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor