Milionarul Mohammad Murad candideaza la Primaria Constanta, familia Murad cumpara un post de televiziune pe litoral

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 20:46
25900 citiri
Milionarul Mohammad Murad candideaza la Primaria Constanta, familia Murad cumpara un post de televiziune pe litoral

Familia Murad intra, iar, pe piata de televiziune din Romania. A preluat pachetul majoritar de actiuni dintr-o televiziune de pe litoral. CNA a aprobat astazi modificarea de actionariat a postului regional Litoral TV.

Televiziunea care acopera judetele Constanta, Tulcea si Ialomita a trecut de la Ramona Mures (care detinea 100% din actionariat) la firma Brands Duel SRL, anunta Paginademedia.ro.

Firma care a preluat actionariatul majoritar la Litoral TV este detinuta de o alta firma controlata de Hassan Murad (Business Solutions) si de Buianu Leonard Claudiu - director general al lantului hotelier Phoenicia (detinut tot de familia Murad).

Cererea de licenta vine dupa ce Mohammad Murad si-a anuntat, recent, intentia de a candida la Primaria Constanta. "Daca domnul Murad va candida probabil ca televiziunea se va implica. Nu suntem nici noi naivi", a spus un membru CNA - Gabriel Tufeanu.

Care a fost raspunsul reprezentantilor familiei Murad, in fata membrilor CNA: Cel putin la inceput, de proiectul Litoral TV se va ocupa directorul general al lantului Phoenicia, Claudiu Buianu.

Mohammad Murad a mai fost implicat in trecut in media, in postul TV Money Channel.

Dialogul membrilor CNA

Paginademedia.ro mai arata ca in discutiile de astazi, Monica Gubernat, sefa CAN, a amintit si de faptul ca Mohammad Murad si-a anuntat, recent, candidatura la Primaria Constanta.

Dorina Rusu: Da. Sper ca nu veti face tot timpul reclama la Phoenicia.

Monica Gubernat: Inteleg ca domnul Murad vrea sa candideze la Primaria Constanta.

Buianu Leonard Claudiu: Lasati-l pe domnul Murad cu intentiile de candidatura. Avem alte proiecte care ne mananca timpul, nu avem timp de campanii electorale.

Radu Herjeu: Domnul Murad si-a anuntat candidaura ca independent la Primaria Constantei. Speram ca noii proprietari sa fie foarte atenti in campania electorala. S-ar putea ca unii dintre angajati, din execes de zel fata de patronul cel mai de sus, s-ar putea sa fie tentati sa greseasca ca sa ii intre in gratii. Conducerea postului trebuie sa fie atenta.

Dorina Rusu: Sper sa nu fie o televiziune achizitionata inainte de campania electorala ca sa ii faca campanie domnului Murad, daca o sa candideze.

Buianu Leonard Claudiu: In articolul din Adevarul, domnul Murad spune ca e posibil sa candideze.

Radu Herjeu: Nu. Spune "voi candida sigur", in respectivul articol.

Gabriel Tufeanu: Daca domnul Murad va candida probabil ca televiziunea se va implica. Nu suntem nici noi naivi. In schimb, daca respecta legislatia nu este nicio problema.

Citeste si:
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Sursa: Ziare.com