Noi inregistrari cu sefa CNA. Laura Georgescu: Va belesc! Sa moara mama! Pe bani va belesc! (Video)

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 22:07
28994 citiri
Noi inregistrari cu sefa CNA. Laura Georgescu: Va belesc! Sa moara mama! Pe bani va belesc! (Video)

In alte inregistrari cu sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu pare a ameninta niste angajati, avertizandu-i ca urmeaza sa ii penalizeze la salariu. "Va belesc. Sa moara mama! Pe bani va belesc!", spune aceasta.

Realitatea Tv a prezentat sambata seara noi inregistrari in care sefa CNA, Laura Georgescu, vorbeste extrem de urat cu niste angajati, dar si mai urat despre o colega din CNA sau o subalterna. "Exista un om dedicat, care arde si ii inspira pe altii si oameni care sunt cadavre. Saraca de ea, cred ca e si nef..., printre altele", se exprima plastic Laura Georgescu.

Noi inregistrari cu sefa CNA: "Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar?" (Video)

Intr-o alta inregistrare, ea pare a-i ameninta pe niste angajati prezenti la discutie cu taierea salariilor. "Va belesc. Pe bani va belesc, sa moara mama!", se dezlantuie Laura Georgescu.

O angajata CNA: Mi-a spus ca ma castreaza!

O angajata a CNA, Mariana Popa, prezenta in studiou la Realitatea TV, a povestit atmosfera incordata din institutie, provocata de comportamentul Laurei Georgescu.

"Starea de teroare la CNA a fost de la inceput. I-a incurajat pe angajati spre delatiuni. Este vorba de un abuz in forma continuata. Eu, personal, sunt sanctionata de CNA, m-a bagat in comisia de disciplina si, pe de alta parte, sunt trimisa in Parlament sa reprezint institutia.

Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus ca ma castreaza. Era de fata la momentul respectiv si directorul postului Trinitas TV. Apelativul 'Fa' este la ordinea zilei", a sustinut Mariana Popa.

"Laura Georgescu pare totusi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat sa ne spunem parerea despre ea si toti angajatii i-au spus ca le este frica de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a adaugat angajata CNA.

Laura Georgescu refuza sa demisioneze. PP-DD sesizeaza DNA, legea CNA s-ar putea modifica (Video)

Inregistrarile cu Laura Georgescu au declansat un scandal care a ajuns pana in Parlamentul Romaniei, unde sefa CNA a fost chemata la audieri in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.

In primele inregistrari, ea poate fi auzita cum vorbeste urat cu copiii participanti la un program de educatie alternativa.

Adevaratul scandal a izbucnit cand, in alte inregistrari, ea dezvaluie unui conlocutor ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, care apartine deputatului PSD, Sebastian Ghita, pe care insa il gratuleaza cu apelativul "boul de Ghita", dar si cand s-a referit la presedintele Comisiei pentru Cultura a Senatului, Georgica Severin, drept "jigodie".

Citeste si:
Șefii USR au descins la Mogoșoaia. Mesajul transmis către PNL și PMP: "România nu tolerează violența și bădărănia" VIDEO
Șefii USR au descins la Mogoșoaia. Mesajul transmis către PNL și PMP: "România nu tolerează violența și bădărănia" VIDEO
12 membri din structurile de conducere ale USR, în frunte cu Dacian Cioloș și Dan Barna, au mers la Mogoșoaia în după-amiaza zilei de vineri, 28 ianuarie. Dacian Cioloș, împreună cu...
Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”
Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”
Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a criticat vineri, 28 ianuarie, decizia PNL de a-l suspenda din partid pe liderul din Ilfov, Hubert Thuma, care a agresat-o pe colega sa din USR...