OTV a obtinut in instanta anularea deciziei CNA de reducere a licentei

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 23:01
1800 citiri
OTV a obtinut in instanta anularea deciziei CNA de reducere a licentei
Foto: Arhiva

OTV a obtinut in instanta anularea decisiei Consiliul National al Audiovizualului (CNA) prin care licenta televiziunii a fost injumatatita pana la data de 29 mai, au hotarat, miercuri, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

"Astazi (miercuri - n. red.), la ora 16.00, instanta s-a pronuntat si a anulat cea de-a treia decizie a CNA", a declarat avocatul OTV, Catalin Fenechiu, relateaza Mediafax.

OTV cere CNA prelungirea licentei sale, care va expira pe 29 mai

La randul lui, presedintele Consiliului, Rasvan Popescu, a anuntat, tot miercuri, ca CNA va face recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti: "Asteptam motivarea instantei pentru a face recurs".

Decizia de miercuri a instantei vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, in data de 11 mai, si solicitarea OTV de suspendare a primei decizii a CNA de injumatatire a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, pana la data de 28 septembrie 2012, dupa cum a declarat la momentul respectiv avocatul Catalin Fenechiu.

Dan Diaconescu cere despagubiri membrilor CNA pentru daunele aduse OTV

OTV a fost sanctionat de mai multe ori, iar licenta a fost redusa de trei ori pana acum, doarece postul a facut campanie electorala inaintea perioadei legale.

In luna martie a fost aplicata prima sanctiune, cand licenta a fost redusa cu sase luni, iar postul mai putea emite initial pana pe 28 septembrie 2012, iar dupa celelalte doua sanctiuni OTV mai putea emite pana pe 29 mai.

#OTV anulare decizie CNA, #OTV licenta CNA, #otv sanctiune cna, #OTV Dan Diaconescu CNA , #CNA